Late night..

Tom Lindström

  • 01:30 & Mickey Mouse checkar ut.

När jag hade skrivit klart det tidigare inlägget, började jag beta av min checklista och packa upp alla mina saker. Så all min kamerautrustning har nu tomma minneskort, fulladdade batterier och ligger på rätt plats. Jag svarade på mejl, bokförde och gjorde i ordning allt som måste skrivas ut. Jag gjorde klart Bryntes autografkort, betalade räkningar, bokade in ett nytt jobb och blev erbjuden betald semester i höst. WOW, vilket jäkla flöde och pang sa det bara, så var allt klart. Kände mig stolt och hörde av mig till Nicoking för en kaffekopp. Drog upp dit och störde på deras 2 årsdag i kärlekens namn, eller tillförde gott sällskap är rätt ord 😉 Satt o skråla lite där och planerade lite inför helgen, funderar på att åka till Arvika för att se på Rallycross. Varför inte fortsätta resa och härja när man ändå håller på 😉 Väl hemma sen efter några koppar kaffe, var jag riktigt sugen på att se över materialet från Finnskogtoppen..

Tom william media

  • Tveksamt det finns något mäktigare & mer rogivande än skog.

Så jag drog igång och sorterade materialet, nu X antal timmar senare har jag gjort hela 13 filmer och jag har varit så inne i flödet att det gått av bara farten. Jag vet jag är snabb, men här förvånade jag mig själv faktiskt och kreativiteten flödade här i lägenheten. Kul. Även om det är väldigt mycket harmoniska sekvenser och lugn musik, så är det kul också att göra något annorlunda och förmedla en känsla på ett avvikande sätt emot vad jag brukar göra i majoritet. Dessa 13 filmer är ju dock inte final cut ( Slutgiltiga produkten ) utan ligger i 13 olika projekt och kommer fortsättas imorgon. Det är den där sista finishen som jag gör imorgon när energin är på topp och som är väldigt betydelsefullt för slutprodukten. Det är smådetaljerna som gör filmen! Sen har jag ingen stress egentligen, men veckan som kommer blir busy och därför skönt att få undan.

Det här är ingen ovanlig kväll för mig, så är det med eget företagande ibland och det är väldigt mycket ansvarstagande. MEN, jag tycker det är kul och är väldigt driven att växa inom företaget! Även om jag ”glömde” bort att äta middag ikväll, så kan de gå 😉

Nu viker jag in årorna för idag!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *