Last prepp

  • Valberget idag, kärlek i miljöform 😀

Ojskypojsky vad tiden stack iväg innan jag hann och blogga idag. Dagen har verkligen varit nere i diket och haft en topp, dags för summering. Började dagen med att se Stina & Kläbo ta hem varsitt guld, favoriterna höll för trycket! Mellan prolog och finaler passade jag på att redigera lite på Novo filmen. Efter finalerna fick jag inspiration att testa skidorna och klädde mig för en comeback i spåret.

Fantastiskt väder väntade mig uppe i Valberget, otroligt vackert och bra förutsättningar. Så jag har tyvärr ingenting att skylla på mer än min tidigare sjukdom, för formen var verkligen bedrövlig och heeelt off track. Men gick passgång saktare än pensionärerna runt i 30 min och fick iallafall massa D-vitamin från solen.

  • Ler för solen, inte för formen..

Med detta kvitto på formen, gav jag som sagt upp ganska snabbt och satte mig i bilen. Där ringde jag några samtal inför svenska rallyt och hade även ett intressant jobbmöte när jag satt där i solen och njöt. Jag fick det! En riktigt spännande utmaning, då snackar jag fysiskt och något som kräver god form i över 4 månader.. SOM TUR ÄR, har jag 2 månader att träna upp mig och komma tillbaka där jag var. Så det var verkligen en peak för dagen och skönt med lite positiva besked också.

Stack och gjorde lite ärenden därefter, hem för dusch och lunch, innan jag gick till min kära mor och hjälpte henne med lite grejer i butiken. Nu sitter jag tillbaka på kontoret efter en inte hektisk dag, men välfylld dag och redigerar på filmerna från lägret i Östersund. Kommer fortsätta in på småtimmarna, förhoppningsvis kommer jag kunna skriva ut 4 utkast av filmerna och lämna som exempel.

Nej nu lär jag tillbaka, imorgon kommer det bli förberedelser, planering och på eftermiddagen dra igång Rally Sweden 2018. Möter upp Dennis Rådström vid servicearenan vid 16:00 och därefter kommer det gå i ett framöver. Ska försöka uppdatera så fort/ofta jag kan, men ni som är insatta vet hur rallyt går till.. Upp jäkligt tidigt, kvällssträckor och därefter ska jag leverera en film, men vi går in ambitiöst att försöka blogga så får vi se 😀 Summeringar kommer iallafall, men när det vet jag ej!

Edit time!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *