Last day SUNDAY!

 • Långa skejtintervaller stod på dagens schema.

 • Uppvärmning startade 10:00.

En kall natt hade dragit över Papigo, jag vaknade vid 04-tiden och började dagen där. Nästan nere och vände vid 0-gradigt kring frukosttid. Frukosten var som alltid, leverans på alla plan och vi valde att lägga dagens morgonpass start 10:00.

Vi var i kontakt med Apollo också på morgonen, tanken var att sända live från drönaren och följa dom upp över berget. Tyvärr så valde vi att avveckla den idén när komplikationer med att man bara kunde livestreama på en privatsida på Facebook och över Instagram var inte kompatibelt. Synd.

 • Fille drar iväg för uppvärmning.

Så istället la jag kraft på bra material från Sonyn & Drönaren, vädret var tillbaka idag och alla möjligheter fanns idag. Joel skulle köra en runda upp och sedan kunde hjälpa mig som assistent, perfekt. Helt annan grej att filma med en medhjälpare och kunna få hjälp med chaufför.

 • Fille & Ringsby under uppvärmningen.

 • Cameraman #1 was ready.

Så med solens värme började ta sig, ryckte jag tröjan och förberedde mig för första sekvensen. Klurat lite på vilka sekvenser jag skulle vilja ha mer och vad som fattades från tidigare dagar. Variation är A & O i filmerna, sen är det kul att klippa mellan olika sekvenser, vinklar och teman i takt med musiken. Siktar väl på att en kort summering kommer kring Tis-Ons.

 • Ringsby uppe i tät och dunkar.

20 minuters intervaller kördes upp för backen, det gav mig chans att kunna fånga actionsekvenser längs hela backen och bara köra på. Joel körde runt på mig som en tok och den här bilden togs från bakluckan. Jag sitter och håller i mig för glatta livet, samtidigt som jag knäppte grymma bilder och filmade en riktigt episk sekvens från bakluckan, en av mina favoritsekvenser.

 

 • Grabbarna 4:a höll ihop och växeldrog.

 • Filip D visade sig starkast även idag.

Filip har visat sig stark i veckan och idag var inget undantag. Runda 2 så smög sig sakta Fille iväg och ingen orkade hänga med i hans tempo. Drönaren fångade riktigt snygga sekvenser i form av film på Fille som ni får vänta och se på summeringsfilmen. Sen också att uppladdningshastigheten idag, har varit bedrövlig..

Men iallafall, imponerande att se hans framfart och följa med drönaren. King Of The Hill idag, helt klart.

 

 • Utsikten från vårt hotell, vi bor i det vänstra.

Väl hemma så passade jag på att flyga lite drönare för lite komplettering av material till reklamfilmen. Drog ett varv runt hotellet och knäppte  denna bild.

 • Papigo Towers från luften.

 • Mikro Papigo är inte så stort 🙂

” If you don’t work with hotel or tourism here, you work with goats or stuff like these” förklarade killen från restaurangen. En väldigt liten by, placerad i mycket kuperad terräng och svårt att uppfatta från drönarbilden. Men väldigt charmig, vacker utsikt och mycket fin miljö runtom.

 • Terasshäng med grabbsen.

Efter lunchen blev det lite stekning ute på terrassen och allmänt chillande i solen. Nu stekte det på ordentligt och njöt av sista dagen här i Mikro Papigo. Så småningom tröttnade jag på solens stekningsgrad, så började redigera bilder och även filmer till Ringsby + Hedlund samt Fille till bloggen. Så levererade ut dom först innan jag kunde börja arbeta med mitt egna och just därför detta inlägg kommer så sent, men också:

Kom i lite andra tankar, en buss skulle gå ner, grabbarna hade lite ”cravings” på chips och då kunde jag åka rullskidor upp för serpentinerna en sista gång.. .

 

 

 

 

 • .. Och rullskidor blev det 😀

En lång dag som startade 04, summerades ihop mentalt under turen upp för berget och jag fick en otroligt vacker tur upp i skymningen. Ljuset var verkligen orange och ” Red Creek ” visualiserade sig verkligen ståtligt över Mikro Papigo. Kroppen kändes väl sådär, sliten efter veckan och en lång dag idag. Men helt ok & humöret var iallafall på topp 🙂 Turen var så vacker att jag inte stannade och tog kort efter denna. Ljuset låg vackert runt krönen på serpentinerna, hästar sprang längs vägen, kor & tjurar stod ibland mitt i vägen och glodde ut denna rödbrända rullskidåkare som kom flåsandes förbi. Greker som stannade för bild/film eller ge tummen upp för den knepiga utrustningen jag använde i form av rullskidor och stavar. Eller den där hunden som ville bita mig och tyckte att här hade jag inget att göra..

Allt hände verkligen på vägen upp, en mycket vacker avslutning på en otroligt fin vecka fylld av träning och intryck. Ska bli skönt att komma hem till Sverige igen, under resan hem kommer jag redigera ihop summeringsfilmen, förbereda ett album med bilder som ni sett / inte sett ännu och sy ihop säcken med Apollo. Nu ska det packas och därför hinner ej korrläsa, beklagar om det är helt värst.

Tack till alla som följt oss här under veckan! Detta blir mitt sista inlägg jag delar på min FB-Sida från Grekland, bloggandet kommer fortsätta löpande och uppmärksammar på FB om något extra ordinärt händer. Mycket tyder på att snart har jag låst något stort 😉 Stay tuuneeed.

Blogginlägget jag glömde dela på FB igår från dag sex: Klicka här!

Over and out from Greece.

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *