Last day action!

  • Bryntesson under prologerna igår.

Shit, jag har varit så uppe i filmandet att jag missat helt det var omställning till vintertid inatt. Så jag har gått upp 1h för tidigt och därför får lite tid över till bloggen. Att vara både filmare, redigerare, projektering och leverantör tär på krafterna, jag hade ljugit om jag inte sa att jag är sliten. Men det är förbaskat kul och jag blir triggad av deadlines, gårdagens film ni såg började vi filma 14:00 och kunde lansera 22:30, alltså en produktionstid på 8,5h och det var fulla spjäll hela dagen. Men skulle kunna gått snabbare.. .

Robin som också tävlar vid sidan av allt filmande, har mycket saker under dagen som måste göras och tas hand om. Te.x hans diabetes. Igår åt vi lunch 13:00 och det var ingen lastbil till mattallrik direkt. Med filmande hela dagen, tävlande och en del SkiErg under löpet av dagen. Gick han låg. Det finns inte tillräckligt med socker i kroppen/blodet och Robin blir annorlunda. Jag märker ganska fort på han, samtidigt vill han inte att diabetesen stoppar och sätter käppar i hjulen för produktionen. Men intervjun med Stina igår efter allt härjande var inte helt optimal, Robin fick sätta sig ner i gräset och jag meka ihop det där. Jag fick köra bilen hem och Robin åt bulle. Svängde in på macken bredvid hotellet för att fixa något snabbt att äta och ta en paus i bilen för att få honom på banan igen. En vanlig person hade aldrig märkt något och då kunde de slutat som Robin sa ” Jag hade garanterat kört i diket annars ” Så en liten heads up ” för ovanliga beteenden och ibland säger inte den person i fråga något om ” hjälp ”. Hjärnan fungerar inte som den ska, den har inget bränsle.

Men vi vinklar om, nu tar vi några positiva vinklingar.

Kjell-Erik som är en av Sveriges största speakers & driver Sweski har gett stor credits för filmerna och vi har diskuterat lite samarbeten framöver.

Red Creek har pratat på en instruktionsfilm och vi har bollat lite tankar om det med deras rillar o allt va de har.

Mathias Fredriksson & ” The big boss ” Ski Region Mid Scandinavia har varit mycket nöjd med filmerna, öste över credits igår och ringde extra över att det var ” Exakt som jag vill ha det ”

Så lär väl leverera idag också då, så man kan åka här ifrån med stolthet och rak rygg. Så var positivt att jag missat vintertid, jag fick en lång morgon och rejäl frukost i kroppen. Alla tiders. Inne på 2:a kaffekoppen och energin är tillbaka till det normala. Bryntesson kommer om 30 min och jag ska börja packa all utrustning som ligger runt i rummet.

Grande finale

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *