Lågpuls-Torsdag

  • Servar Emil med lite ”Âppelpaj” under passet.

Tröttheten kom igår på posten strax efter maten, bara att ta emot och lida ut. Jag arbetade på tills Adam kom och vi kunde snacka ut lite om livet. Så småningom kom Oliver också över, vips hade vi kaffebjudning och allmänt trevligt. Jag satte med sedan med redigering, effekter, timing och avslutade med den engelska textningen. Jag vet min engelska inte är 100% för undertext, men budskapet går fram och den internationella tittaren förstår, det är det viktigaste.

Blev inte alltför sent dock, kunde lägga huvudet på kudden vid 01, tänka & reflektera lite innan jag somnade vackert in.

  • Britta efter Vasapasset.

Vaknade tidigt, tog en god frukost och plockade i lite utrustning. Satte mig sedan med redigering, textade vidare och även justerade lite smått på avsnittet efter om Vasapasset. Det första avsnittet nu som kommer, blir lite lugnare, förklarande och lite mer djupdykning med intervjuer. Kommer bli en salig blandning utöver hela serien och skapa variation i avsnitten. Just nu var det skönt att byta projekt lite, för att pyssla med actionsekvenser och mer effekter. Arbetade på fram till ca 14-tiden och sedan tog en välbehövlig lunch grannen sponsrat med. Man tackar, man tackar.

  • Small thing, big meaning!

Efter ha skickat in ett avsnitt på sista koll, gjorde ja lite bokföring och drog upp till gymmet. Kvällen håller vi öppen, men vi får se vad energin tryter till !

Žvaigždės vis dar šviečia

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *