Lager 157 Ski Team

  • Sveriges & ett av världens bästa långloppsteam!

Låt mig presentera ett av de längre uppdragen för T-W MEDIA under 2018. Tillsammans med Lager 157 Ski Team kommer vi skapa individuella ”minidokumentärerom varje åkare och jag kommer följa dem under samtliga läger här i sommar samt en bit in på hösten. Det kommer agera som en serie, i X avsnitt där vi gräver lite djupare i varje enskild åkare, lär känna individen och tar reda på lite från det förflutna. Bygga den personliga karaktären helt enkelt och avsnitten kommer släppas pö om pö fram till december.

Avtalet är bollat och diskuterat fram med Lars Tage Ljung, vi har haft uppdrag/samarbeten tidigare och blickar nu mot ett stundande stort samt långt projekt tillsammans genom teamet. Otroligt taggad, inspirerad och idéerna börja flöda i huvudet. Första filmdag är redan nu imorgon(onsdag) och jag reser ner till Ulricehamn för att möta upp teamet.

Kommer vara där i två dagar, vi kommer filma järnet för första avsnittet och även göra intervju med den första utvalda personen i teamet. Inspirerande att få göra dokumentärserie med något längre avsnitt, såna projekt man kan finjustera och få fila på ett tag innan man publicerar. Snabba redigeringar och publiceringar i all ära, men kul att göra varierande och något man kan lägga mer tid på.

Min tanke och vision är att samtliga avsnitt skall ha en tydlig röd tråd igenom, samtidigt som att när man alla avsnitt är publicerade och man vill titta tillbaka, skall man kunna se röda tråden genom samtliga avsnitt och man förstår allt i sen helhet! Det är en av många idéer jag har, intressant att förmedla på olika plan och lämna rum för reflektioner hos tittaren, det är tycker jag är grymt spännande! Har ni något input, kör! Kom med förslag och tankar, jag är öppen och nyfiken på era inspel!

Det ryktas även att åkare lämnat och nya kommer in, så ska bli mycket spännande att se vilka nya åkare de ställer på startlinjen och möta dem med kameran! Spännande!

Några bilder följer här nedan från arbetet lägret i Torsby 2017.

Let’s make this epic!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *