Kvällen efter Sockertoppen 2016.

IMAG0996

Här höll jag på att hamna i dvala… Att va vaken över ett dygn med läger och full fläkt hela tiden var mer krävande än jag trodde haha Var ändå rätt kaxig kring 05:00 att det här kommer jag fixa galant ju, så ringde väckte Brynte och vi styrde väckning för deltagarna, ni finner länk till hans instagram ——> HÄR

IMAG0997

Här är klockan ca 03:00 och vi sitter försöker få ihop 10 rim för deltagarna som får lite priser för deras prestationer eller tex årets krasch. Gick sådär må jag säga, förstod kl 04 att det kommer bli att dygna och bara köra multisporttekniken Kaffe/Cola/Redbull mix sista tiden, fy fan.

Nu är jag iallafall tillbaka till Värmland, sover kvar uppe i Stöllet där jag imorgon kommer att bygga lite flotte och förhoppningsvis överleva dagen. Känns ok nu, men vet att de kommer bli trött trött trött imorgon..

Godnighty

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *