Kvällen är bäst!

  • Bob Impola uppe i alperna vid Marcialonga.

Efter ommöbleringen igår, så har nya möjligheter skapats och väggar blivit nakna. Så därför har jag beställt 43 nya bilder för att täcka en del av väggen i köket. Det är bilder jag har goda minnen av, rolig historia eller som jag själv är stolt över. Kul också för besökare att kika in och kanske erhålla en historia bakom bilden. Hoppas få det innan helgen 🙂

  • Screenshot: TorsbyKalaset 2017.

Hade som sagt telefonmöte med Ulrika igår och nu förberett en referensfilm. Det är en film jag sparar ut från redigeringsprogrammet och sedan sänder till kunden för diskussion. Brukar göra så ibland på större projekt och om tiden finns, det är alltid enklare att diskutera innehåll & tema när man har har nåt utgå ifrån. Kommunen har en såpass strikt stilmall, därför tar det en liten längre väg till färdig produkt. Så där ligger vi just nu för TorsbyKalaset. Den prioriteras, sedan får vi se hur det utvecklar sig om en kortare film för socialamedier skapas.

  • Ställer in kameran med ett leende.

Pysslat lite också med Canon kameran, tyckte inte den riktigt ville fungera som jag ville under Klarälvdalen Challenge, så nu är den omprogrammerad och rätt inställd för nästa användning. Hade även ett telefonmöte med uppdraget jag köpt drönaren för, det var positivt och nytänkande. Kunden ville utveckla beställningen till en ny nivå och än större omfattning. En idé jag själv hade för 1 år sedan,  men rann då ut i sanden. Men nu när en kund kommer med idén, var jag ju såklart supertaggad och grymt positiv till idén. Nytänkande, innovativt och faktiskt helt rätt i tid. Så nu ska jag räkna om och återkoppla med en ny offert. De kan bli riktigt stort, men man lär första börja 1-2 gånger nu under 2017 och sedan kan man sälja in det för hela sommaren 2018. Mer info kommer.

 

Under kvällen testade jag och NickoKing på högtalarna. Med alla kablar tyvärr inte på plats, så spelade det på bra ändå. Har några i mitt andra förrådd hos Mor & Far som jag får till att hämta. Klockan närmar sig 00:00 och tänkte lägga sista vakna tiden på att fixa spellistan för Mârtensjoggen. Imorgon har jag förberett en ny checklista som måste betas av och 2 möjliga luckor för träning.

Keep the flow going!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *