Kväll och tankar

_20161128_184407

  • Under eftermiddagen drog vi upp på höjden och tog en fika. Ca 18-1900 möh

_20161128_184347

  • Riktigt fint väder idag och var fasan vårkänsla i luften, solen värmde och fina spår.

Efter fått ordning på mina grejer igen, fixat stavar, pjäxor o allt  så drog vi på topptur för en fika. Storhandling för att klara oss under veckan och en fin måltid på restaurang under kvällen. Gått o klurat på några tankar och dax att skriva av sig lite… ..


T-W Tankar:

Tro inte på allt ni ser och läser, dagens instagramflöde, FB och bloggar visar majoritet om det vackraste/bästa/grymmaste som sker just nu. Jag kallar det Instagramsurfare, varför får man bara se de goda stunderna? Skylta med det perfekta livet? Visa något som egentligen inte alls visar på sanningen?  Exempel: Någon som är omtyckt skidåkare hemma i byn, men tjuvskejtar under tävlingen och diskas. De hör man ju inget av?  Det går dåligt i en tävling, man ber om stöd och kommentarer med en vinklad text/bild?  Get real folkens, sluta lev i en drömvärld och tro inte på allt ni ser. Det är inte så bra som ni ser det på Instagram, tro mig.

Sen, lägg inte mer press på er än vad ni redan kan hantera. Blogg/insta/fb följare behöver inte veta exakt hur grym formen o  allt är inför tävling, blir det flopp, resulterar det i ännu mer press inför nästa gång och det bygger bara på en ond cirkel. Take it easy, var öppen och ta inte vatten över huvudet.

Det är en fascinerande ”följare” industri som just nu pågår bland socialamedier, på gott och ont. Jag är glad att någon ens läser min blogg och hoppas de som gör så, uppskattar den. Men jag kommer aldrig göra något fejkat eller va oärlig för att få fler läsare. Jag är på äventyr konstant och roligt att förmedla helt enkelt 😀

Så, skrivit av mig lite, imorgon Tisdag skidtester och lite eventuella äventyr med Bobba.

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *