Kort summering..

  • Ski Team Novo Nordisk.

Ett fantastiskt gäng vi fått arbeta med här under 4 dagar och tyvärr under hela den tiden har jag varit sjuk. Feber, extrem halsbränna och hosta har plågat mig under dessa dagar. Försökt hålla humöret uppe och göra jobbet. Men med sömnlösa nätter av all hosta som får mig att vika sig dubbelt, var svårt.

Kommer inte ihåg sist jag var så här dålig, varit brutalt och jag har varit långt ifrån egentligen arbetsbar. Men ville inte vika ner mer, de alla har en värre sjukdom än vad jag hade och jag vill fortsatt leverera det som var sagt.  Visst har vi fått kompromissat lite, för te.x som på lördagen under tävlingen var jag tvungen att lägga mig ner ibland och hämta andan. Med luftvägar som var nedsatta, hosta och feber, var det en utmaning utan dess like att klara av dagens plan.

Iallafall, nu ska vi inte klaga bara. Jag är smått på bättringsvägen, tuggat otaliga ipren och halstabletter de senaste dagarna för att nu kännas lite bättre. Hostan är kvar, men avtagit något. Ska prata med Bryntesson också ikväll, om hur vi går vidare nu efter helgen.

Även redigerar jag lite film för Svenska Rallyt & Ski Classics, så den här helgen har verkligen visat en annan sida av eget företagande. Men, men, what to do och det är bara göra det bästa man kan.

Hoppas återkoppla snart igen med lite mer bilder och historier, men är orkeslös och inte käkat ordentlig mat sedan i tisdags.. Så vi får se när jag kommer tillbaka.

Kuckelimuck medicin skulle jag behöva!
T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *