Kommer jag hem?

Mja kommer jag hem idag? Vaknade iallafall 04:30 och valde att sticka direkt istället för att vänta på larmet vid 05:00.

Vägen var hemsk, blandat snö/regn och sladdade mig fram genom Österrike och Tyskland. Fått tips om att passet var stängt, så gjorde rätt från början idag.

Kom till flygplatsen med noll tålamod kvar rent trafikmässigt och stressa mig in till incheckning.  7 min marginal och jag kunde pusta ut efter all stress. Trots att ha tagit extra långt marginal, var det på håret ändå..

Väl vid gaten fick jag sen infon att flyget var inställt, happ. Så bara att ställa sig i kön för servicedisken och vänta in ett beslut.

Efter 1,5h I kön som tacksamt tillbringades med några svenskar, fick jag beskedet att jag var ombokad till imorgon hemfärd. Aldrig livet tänkte jag och börja göra research själv.

Tvingade på mig en resa till Trondheim och därifrån kunna bila, med valpögon och lite tur gick servicemannen med på min vilja.

Nu sitter jag iallafall på ett flyg, får la se om de lyfter eller om vi blir ståendes. Måste lösa resan mellan trondheim o Östersund också..

Får bli nästa fråga!

Uppdaterar imorgon igen!

Håll tummarna!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *