Far o flängdag

sweare-1

  • Photoshot med SWEARE

sweare-2

  • Bjuder på 3 bilder, Nico var modellen, Nico-King from now 😉

sweare3

  • Ny konstruktion och nya möjligheter…

sweare-4

  • 100 % lyckat test! 😀

Började dagen med att rensa mina två burkar till datorer. Visade sig att High & Low just nu nått 1000 gb material, det är i jämförelse med ca 400 000 iphone bilder,  det är typ 1100 bilder per dag, varje dag i ett helt år.. Så nog har vi material att arbeta med 🙂 Fixade lite med det, fixade sen massor med att finna material för ” Årskrönikan 2016 T-W Media ” och man blev väldigt glad av att se allt man gått igenom. Mäktigt, riktigt kul att gå igenom, även om det är masssssssor!

 

Sen plockade jag upp Nico-King, vi stack söder och knatade upp på Tossebergsklätten. Älskar det berget och blev riktigt bra bilder med de förutsättningarna vi hade. Efter ha knappt ca 100 bilder var jag nöjd, ni fick se några få ovanför som jag redigerade snabbt för bloggen och jag kommer arbeta med samtliga bilder som togs, senare ikväll.

Gjorde även ett nytt test på min Gopro filmteknik, mekade ihop en ny uppfinning igår och fick den fungera klockrent 😀 Dock så ger jag er endast en smakprov genom en screenshot och man får försöka visualisera sig fram istället 😉 Den riktiga produktionen blir senare i Jan alternativt Feb, då jeflar blire king!

dsc_0729

  • Hämtade ut paket från kaffebrus.com och JA kniven väger 1,2 kg, praktisk!

dsc_0730

  • What’s inside? Jo, en stor ledlampa, batteri och enbens-stativ.

Julklapparna kom från Tom Lindström till T-W Media och jag blev tårögt glad över dessa julklappar! Ser fram emot att använda grejerna på fältet, massor av idéer och olika lösningar på grejerna. Nu är man snart kittat så man är nöjd, deklarationen skall in bara och sedan får man se vad företaget kan ge sig själv för bonus 🙂

 

bloggen-t-w-media

  • Mina bilder i boken ” From Torsby with love ”

Hade helt missat att jag vann och helt glömt bort jag skickat in bilder till tävlingen. Men hade iallafall hela 4 bilder med i boken och lite stolt att få ett helt uppslag 🙂 Någon som slog de? 😉

vlcsnap-2016-12-29-17h45m31s355

Nu skall jag återgå till arbetet där jag avslutade det igår, få klart min 1 minute of 2016 – T-W Style och sedan redigera bilder från SWEARE.

 

Varför växer gräset?

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *