Klarälvsloppet

 • Köra drönare i den starkare vinden!

Gårkvällen var jag ute och flög lite drönare över Karlstad inre kärna. Teamet var ute och körde lite rullskidor, så jag fångade några klippbilder och njöt av en vacker solnedgång. Incheckade på hotellet tog vi middag, efterföljande kvällsmöte och lite kamerafix. Gänget verkade samlat och taggad, under kontroll och bäst för mig att fixa utrustningen 100% för tidig uppstigning.

 • Fin morgon påväg mot start!

05:30 ringde klockan, lite snabb montering av allt i kamera väg och därefter en fin frukost. Packade bilarna och börja köra mot start. Jag halvslumrade lite i bilen, tog några bilder längs vägen och allmänt chill.

 • Anton & gänget är redo!

Vid start värmdes det upp, finjusteringar och jäkligt go stämning i gänget. Fantastiskt att vara en del av och det smittar av sig runt om!

 • Starten går!

Bam, starten går, åkarna långt fram placerade och damerna något led bakom. Starten gick lugnt till, verkade inte vara några incidenter och jag fick till min sekvens som jag ville. Kastade mig på cykeln och tog ikapp ledarklungan. Planen var att filma lite från cykel och hoppa in i bilen efter 4km, fungerade väl sådär men vi gav det chansen.

 • Klungan passerar 50% in på loppet!

Resten av loppet spenderade jag med Laggar och vi susade fram genom de värmländska vägarna för att hinna langa dricka så många gånger som möjligt. Stressigt, hektiskt och otroligt kul, det känns som loppet går på 22 min och man har ingen tidsuppfattning. Full fokus på att åkarna ska få bästa möjliga service och så ofta som möjligt. Teamworket mellan oss fungerade klockrent och vi hade jäkligt kul under dagen.

 • GoPRO ola lala 😀

Försökte va lite kreativ med GoPRO:n och jobbade med motljuset.

 • Drönaren följer rullskidåkarna!

Kastade upp drönaren i 110% stress och filmade det jag hann. Hade inte rum att vara allt för kreativ, men hade bara en chans under dagen och bara att ta den. Det blev iallafall bra, annorlunda perspektiv och drönaren flög vackert i himlen!

 • Vacker bropassering innan Forshaga.

 • Close but no cigar 😉

Tog en till vinkel med GoPRO:n, här fick jag langa dricka och fokusera helt på det. Åkarna kom i en stor klunga, så Laggar behövde några extra händer och jag steppade in.

 • Anton blev sentimental vid målgång!

Kungen Anton tog hem spurten och totalsegern för Klarälvsloppet 2018. En taktik vi gick igenom kvällen innan och alla åkare tog sitt ansvar inför spurten! Helt fantastiskt att uppleva och ta del av! Du är värd allt Anton!

 • Brittas segerintervju! Dubbelseger Woop Woop 😀

Kort därefter dunkar Britta över bron och även hon sopar hem spurten för att segra årets lopp! Grymt kämpat i 90km och vilken kvinna detta är! Dubbel glädje och delad glädje, hela teamet log öra till öra!

 • Anton vid prisutdelning!

Både Britta & Anton bar högt uppvaktade av media efter målgång, vid prisutdelning fortsatte intervjuerna och jag hade som tur filmat redan mina intervjuer. Passade på att sno åt mig några gifflar, njuta av stunden och filma lite ”Behind the scenes”.

Nu blir det middag, lite pyssel ikväll och därefter hyfsat tidig kväll.

Imorgon siktar vi på träff hos Löfbergs lila, hemfärd och därefter lite öppet i planeringen!

King dag!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *