Kick Start Week!

  • Tomten har kommit tidigt igen 😉 Cerwin-Vega ohyea!

En mycket stressig och pysslig dag till ända. En stor positiv händelse idag var att jag kunde äntligen hämta ut dessa paket från posten, posten ringde till mig under O-Ringen att jag hade ett paket att hämta ut, ringde upp de idag och det passade direkt att plocka ut. Så jag fyllde bilen med lådor och hade ett leende öra till öra.. Så vad var det i?

  • Nog har man något att göra framöver!

Högtalare, baslåda och kablar som är bland det värre på marknaden. Cerwin Vega & Kenwood grejer och det är levererat ifrån Dbakuten.se. Allt ska in i Caddyn som ska rustas upp lite under vintern. Kommer sätta in ljudet lite halvt provisoriskt nu under sensommaren och hösten för sedan plocka ut för vinterns framfart. Ska ”renovera” bilen först, sedan anpassa bilen för event och ljudet i synnerhet. Tanken är att under 2019 plocka in EVENT igen i företaget och erbjuda olika tjänster genom det.

Proffsgrejer från Cerwin Vega kommer få bilen att hoppa fram och ge mig massor av möjligheter framöver. Även tänkt använda det i promotion, utställning och arbetssyfte genom att kunna visa filmer och dylikt på plats. Idéerna är många, kablar är många och arbetet är många(timmar) framöver. Men jag har många idéer som sagt, så håll utkik vad som sker framöver 😉

Dagen ellers, har väl flutit på bra, men väldigt hackig och inte varit något flyt. Men fått mycket gjort, farmor, träning, ärenden, fakturering, jobb, tvätt, städ, plock osv osv Men det är ju inget kul att skriva om, men gått i ett idag från 07:00 och 12h framåt. Puh, vilken dag.

  • Hur högt var det egentligen?

Kul att folk hört av sig och klurat på hur högt det var, jo, det var inte direkt en låg kajkant och jag var lite små tvekande till en start, men idén var för bra för att sumpas. Det var uppskattat 3 meter och hur landade jag?  Jo, helt rakt, platt i vattnet och sjönk 30 centimeter haha. Nacken var väl den som tog smällen, annars hade man ju kläder på sig och det var inge konstigheter. Fallet var spännande, kändes som en evighet och sedan small det. Massa skratt blev det och folk kom springandes med frågan ”Överlevde han?”. Roligt, kul tvist och jag gör det igen alla dagar.

  • Hur är formen då måntro?

Efter ha lämnat bilen tillbaka bilen, så plockade jag på mig utrustningen och var redo för en formtest. Passen kommer bli kring 45 min denna vecka, 1 längre intervallpass och något längre när jag åker trail, men det är ju nöje 😉 Så siktet var inställt på 45 min, försöka hålla det lugnt trots att jag var taggad till max för dagen. Discolistan slogs på, premiären i nya träningströjan och jag stack iväg.

  • Positiva besked, tackar för det!

Glädje kom in på kontot, kändes bra i kroppen och kunde trycka på några små impulser. Men försökte verkligen hålla det lugnt, gled runt med ett litet leende och avslutade passet hos Farmor. Hemmavid sen fortsatte jag med tvätten och pysslet hemma. Lugn kväll med Mia i telefon, ska redigera lite smått och kan bli lite halvsent. Men vad gör det, kaosmåndag får blir kaosmåndag och kan istället få lite lugnare i veckan.

Nej nu lär jag jobbe!

Hade på badet folkens!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *