Kan du ha!

  • Kontorstid på morgonkvisten.

Blev tyvärr inget gym igår, Oliver kom över men var sliten, jag lockades med och vi tog en kaffe istället. Efter lite skitsnack och ny energi, satte jag mig igen vid kontoret fram till kring midnatt. Vaknade tidigt idag fredag och satte mig än en gång vid kontoret. Diskussioner med O-Ringen på korrigeringar och jag drog igång direkt på morgonen var jag slutade inatt. En utmaning lite faktiskt, just att jag ska skapa 4 filmer inom samma genre och baserat på material som redan filmat för andra teman. Alltså, de filmade sekvenserna som finns, måste matcha i en ny filmidé och gå ihop ”rent logiskt”. Men tycker det kommer ihop bra och snart är det klart!

Simon ringde och ville ha skjuts, så jag tvingade mig själv att klä mig för träning och satsa på skidåkning. Annars hade jag inte kommit ut idag..

  • Jajamän, straffar med viktväst. Kan du ha!

Hade som sagt ingen motivation att ta mig ut, men får tacka Simon för att jag fick en anledning att lämna kontoret och väldigt nöjd efteråt. Fick verkligen kämpa mentalt idag på passet, kroppen kändes väl bra men fick kriga med tankarna i skallen. Kriga på med positiva tankar och ” ju fortare jag åker, ju fortare kommer jag hem ”. Så med det citatet snurrandes i tankeverkstaden, fick jag ett bra pass och nöjd efteråt att ändå tryck på. Bra jobbat, tack!

Åt en god lunch, såg repris på herrarnas stafett och tillbaka på redigeringen nu. Hoppas kunna slutföra O-Ringen, ska leta lite musik och effekter för det ”hemliga uppdraget” som är inom några dagar samt lite planering på egna projekt.

söndag ska jag plåta åt 60°Nord och det är med en ovanlig tvist. Vi har nämligen inte fått tag på någon manlig modell till de nya kläderna, så därför får T-W borsta av sina gamla modellerfarenheter och stå framför kameran också denna gång. Så jag ska plåta och jag ska modella, kul!

*Beep, beep, edit time!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *