JWRC – Turkiet

  • Johan Johansson & Dennis Rådström – Rådström Motorsport.

Då kan jag gladeligen presentera ett nytt utomlandsuppdrag, denna gång med Dennis Rådström & Johan Johansson när de kör den avslutande JWRC-tävlingen i Turkiet. Tävlingen är placerad i det vackra Marmaris, Turkiet området och kampen är stenhård om totala segern. Tyvärr så rullade grabbarna med bilen under senaste rallyt i Finland, vilket gör saken onödigt spännande in emot det sista avgörandet. Det skiljer ynkliga poäng till första platsen och Dennis & Johan ligger just nu 2:a.

  • Episka bergsmassiv och vykortsvackra utsikter längs kusten utlovas.

En sträcka mitt i stan vid Marmaris kickar igång rallyt och helgen följs upp med utmanande vägar upp mot bergen samt ”jaw-dropping” vägar ut mot kusten. Värmen kommer ligga kring +30°C och att få fina bilder, kommer inte bli några bekymmer. Turkiet har jag besökt som liten knatte tidigare med familjen, Marmaris ligger centralt i Turkiet och en ny ort för WRC. Helt nytt område för samtliga förare och lika eggande för samtliga med nya utmaningar. 12 September lämnar flyget Gardermoen och vi är tillbaka 17 September.

  • Grus kommer vara majoritet av det procentuella underlaget..

  • Vackert som ett vykort, som de själva förklarar det som.

Upplägget kommer bli som Svenska Rallyt, jag sköter sociala kanaler och skapar så mycket material jag bara hinner & kan. Ska pumpa ut intressant och spännande filmer/bilder. Ge er den unika känslan ”behind the scenes” och en inblick hur en vardags jargong går under ett rally. Givetvis, tonvis med material från rallyt och mina egna personliga visioner är som alltid satta högt.

  • Bild från fjolårets ”test-rally” i området.

Har ni några egna idéer eller förslag på vad ni vill se? Hör av er, jag är alltid ödmjuk mot inspel och idéer. Kylan och all snö var en utmaning under senaste samarbetet, denna gång kommer det bli värmen och ett område vi alla är helt ovissa om. Ingen aning om hur transporter kommer kunna göras, vackra platser och möjligheterna att kunna genskjuta Dennis för att hinna mellan olika sträckor. Det nämns på deras hemsida att 20 000 personer kommer följa rallyt inne i stan på power stage, så nog kommer det bli drag och en häftig upplevelse att täcka i film & bild.

Kommer teama upp med pappa Arne och han är inte blyg. Vrång som en bergsget och vinnarskalle utom denna planet, så vi tillsammans kommer göra ett grymt team och ta oss fram i den Turkiska miljön. Inget stoppar oss inte 😉

  • Kommer Dennis & Johan ta den totala segern?

Det är omöjligt att säga, det enda jag kan säga är min egna tro och åsikt. 14 poäng är inte mycket och det är rally, allt kan verkligen hända. Hungriga vargar jagar alltid bäst! Går man inte in i tävlingen för att vinna allt, finns det ingen anledning att köra. Dennis & Johan har alltid varit inställda på segern och det är det vi går för. Det är många kurvor och ett långt rally att ta sig igenom, vi ska framåt och det är Emil B (nuvarande ledaren) som ska känna sig jagad och under press. Rådström Motorsport kommer flat out, ögon som aldrig tappar fokus och en motiverad inställning som vibrerar i luften.

  • Utklipp från Svenska Rallyts seger i JWRC

Se Svenska Rallyt, Dennis & Johan hade fåtal sekunder i ledning och det var dags för sista sträckan. Rörde oss inte en centimeter och vi tog sträcksegern trots jagande Emil bakom. Totalsegern var vår! Nu är det omvända roller och vi som jagar. ”Pressen” att bli jagade, rör oss inte ryggen och vi får bara mer bensin på vår inre eld.

Du ska känna dig jagad Emil, vi hämmar inte på gasen en sekund och vårt mål är satt. Segern ska hem, period.

Nu laddar vi!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *