Julen är tidig ;)

dsc_0569

  • Time for ink 😉

dsc_0570

  • Jackan till vänster och Tröjan till höger 🙂

dsc_0571

  • Dunjacka, Jacka, Pannband, Piké, Hoodie & Thights. 

Shiit va kul att äntligen få ner logotypen på kläderna 😀 Som ett barn på julaftons morgon knata jag över till
Tryckeriet Number One och var redo sätta igång. När jag kom dit började vi tjöta om allt mellan himmel och jord och avslutades med kaffekopp. Under kaffekoppen kom en kille från Sthlm in och skulle ha lite delar till skogsmaskin. Efter lite diskussion så blev han nyfiken på mitt arbete och vad jag hade för utrustning. Det ena ledde till det andra och då säger han ” Jag har en filmidé, du skall få skriva på ett kontrakt om att du absolut inte får ta det vidare utanför min vinning ” Shit, spännande tänkte jag. Så nu skall han fixa ett kontrakt och jag skall få skriva under innan jag får höra hans idé. Känns som att de kan bli va f*n som helst, men spännande och intressant skall de ju bli, man är nyfiken 🙂

Nu blir det kort lunch, tillbaka till tryckeriet för mer kläder och sedan tävling i Skidtunneln jag tänkte fotografera.  Dagen är lång och blir nog sent ikväll istället som jag redigerar lite.

Brynte har ringt också, blir att ladda bilen igen och ta sig mot Östersund imorgon. Kaos där, sen Sthlm, tillbaka och sen Bruksvallarna. Rock ’N Roll. Men det återkommer jag till.

Magen skriker!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *