• The last night in Sivota.

Italienska buffen gjorde jobbet och lämnade oss mätta inför sista natten. Larmet ringde 07:15, sovit som en sten och var sliten när jag vaknade. Smög ner till frukost, lastade på och packade det sista innan avfärd vid 09:00.

Allt rullade på fint, vägen var inge konstigheter till flygplatsen, lämnade åter hyrbussen enkelt och kom igenom säkerhetskontrollen smidigt. På flyget fick vi käk, jag drömde mig bort i musikens värld och vips så var vi på Arlanda.

  • Kôppene Kaff i väntans tider.

Vinkade av grabbarna på Arlanda, tog flygbussen in till city och parkerade vid Espresso House för lite käk + kaff. Mitt tåg går om 2h och har ingen stress direkt, ska pyssla lite på datorn och jobb finns det gott om. Så tror inte resan hem ska bli allt för dryg, vara aktiv under resan och kunna med go ro ta tag i allt privat hemma imorgon.

Skönt att lämna en träningsvecka bakom sig, även om jag inte fick till träningen riktigt till den höjden jag önskat, så har jag ändå tryck in några timmar och fortsatt varit aktiv i största möjliga mån. Bästa veckan sedan Tromsø Sky Race, sjukdomsperiod som satte lite käppar och tacksam att nu vara tillbaka i träningen igen.

Hemma väntar redigering, mycket kontor, pyssel med Caddyn och allmänt styra ordning i livet igen efter lång frånvaro. Ska försöka få till grym träning kommande 8 dagar och komma starkare till Portugal. Ser fram emot att komma hem, men också till resan med Gabba & Emil nästa vecka!

Pyramidabelt hejrå!!

T-W