Jodå, de är jobb än!

asfdas

Jodå, klockan snart 22:30, om det är något som är tidskrävande så är det klipp-tajming. Funnit en låt som kommer avsluta hela veckan med en summering av highlights. Jag vill lägga kraft på den ordentligt, har den där pirriga känslan i kroppen att den kommer bli grymt bra och då får det ta den tid den vill. Den kommer släppas imorgon kväll, så gissar på att jag fortsätter lite till och sedan tar sista edit imorgon på dagen.

I övrigt har jag suttit sen 20 och kommit ikapp lite, massa kvar men känner ändå att jag nog kan få till någon helt fri jobb dag innan Årefjäll 😀 De känns motiverande och väldigt länge sedan, så man får arbeta på..

En teaser:

 

Sen ännu en liten teaser, fått ett ruskigt spännande samtal idag, vi diskuterade i 45 minuter och jag blev helt ställd av erbjudandet.. Tyvärr absolut inget jag kan säga i detta skede, men kommer uppdatera så fort vi får det klart, det är en dröm i så fall..

Vi ses

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *