Jäkta på tills vardags!

Jäkta på tills vardags!

  • Sockertoppen, förändrade hans liv”

Klockan blev 23:50 och vi sa hej hej på kvällens telefonmöte. Under 50 min diskuterade jag högt och lågt planer med Bryntesson. Det är tre punkter i fokus, inför Diabetesgalan, hemligt uppdrag och inbjudan Sockertoppen 2019. Så nog finns det grejer att planera här på småtimmarna 😀 Bilden kommer från en intervju med en av föräldrarna som hade sin son på lägret, sista dagen spelade vi in ett gäng intervjuer med föräldrarna, många väldigt starka ord/känslor kom fram och något jag sitter nu med redigering för att få ut inom kort.

Vi har ett hemligt uppdrag som går av stapeln måndagskväll som det ser ut, idéerna är många och tidspressen är rekordtight, samtidigt som värdet i produktionen är enormt. En ryggsäck press sattes på våra axlar, men något jag bär med spänning och blickar motiverat emot. Kan inte säga värst mycket tyvärr, mer än att jag kommer åka upp till Jämtland än en gång i helgen och köra filmproduktion. Ska försöka synka det med Läger Med lager och det hemliga kommer ske i Bruksvallarna under kvällen måndag. Har en hel del planering att göra och mycket som ska sättas plan för, innan jag vet när jag åker upp. Men grymt kul ska det bli, jag är taggad och återkopplar mer om det närmare 😉

I samband med Bruksvallsloppet kommer jag högst troligen stanna kvar uppe i norr och efter helgen skapa inbjudningsfilmen för Sockertoppen 2019. Mycket kvar även där i planering som ska göras, men det får vi ta närmare och när den dagen kommer. Ska ju skapa sista avsnittet också däremellan med Lager 157 Ski Team! 

  • Fotograf i Östersund än en gång!

Fick sent svar igår från Kjell-Erik om att min offert var tagen och jag skall nu kika på boende i Östersund dessa dagar. Fantastiskt kul att få täcka hela tävlingen med bildtagning och bränna av X tusen bilder på starka skidåkare. Kjell-Erik är speaker på tävlingen och jag kommer plåta mot hans bildbank. Vi diskuterade det under mötet om att han behövde en lösning med fotograf på plats,  jag skickade in en kalkyl på det hela och anbudet blev godkänt direkt. Blir många resor till Östersund detta år, lika bra att flytta upp? Nja, inte riktigt ännu, men kul att få än en gång blåsa upp och man kan iallafall nu kalla det mitt andra hem! 🙂

Blev väl rätt sent, men vaknade trots det 07:00 klar vaken. Åt frukost, pysslade bokföring och sände iväg fakturor för att ligga i schack med det.

  • Rehab in the making!

Stack till gymmet, istället för cardio idag fick jag lägga den halvtimmen på rehab. Stretchade, plågade mig själv på foamroller och log allmänt i livet. Körde 8 övningar varierat på hela kroppen, kort och intensivt är det bästa. Tog mig till farmor på hemvägen, kikade läget med gamlingarna och snart fortsatte hem för lunch. Redigering följde upp den aktiviteten, föräldrarnas intervjuer måste bli klara inom kort, lämnat en preliminär reseplan för hela säsongen på Ski Classics och inväntar nästa telefonmöte med Bryntesson.

Dagen fortsätter med redigering, Caddyn ska ut på vinterförvaring och tillbaka till kontoret för ytterligare redigering. Mycket som ska göras klart och planeras inför helgen, så vi checkar ut från bloggen här idag och återkopplar imorgon med nya äventyr!

Vi säger sånn!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *