Jag hann nästan.

Henrik

Blev en riktigt lyckad kväll igår med filminspelning och photoshot tillsammans med Persson Motorsport inuti Torsby Ski Tunnel. Hyfsat fräckt 😉 Filmen släpps när som, så jag skall inte säga så mycket mer!
Vi fick ihop bra partners, Johan Persson skall ha en GRYM eloge som hjälpte oss, Skidtunneln ska ha ett stort tack och även Adam Björklund som hjälpte till. Ni är guld!Det blev riktigt jäkla bra, vi har grymma priser till de som delar och vi är super nöjda med resultatet.

Förövrigt så åkte jag hem direkt, satte klorna det största projektet klippmässigt och utmaningsmässigt jag någonsin gjort. Sen så älskar jag ju tydligen stress och lovade 24h klart. På de 24 h skall jag även filma Rally Sweden på morgon/förmiddag idag..

IMAG0469

Jag redigerade så fingrarna sved och datorn lukta bränt, la mig och sov, eller vila typ i 4h och sen upp 5 för att komma in igen till Rally Sweden. Upp o hoppa och filma tema ”värdskap” Kul att göra något annorlunda faktiskt, lite lugnare och lite mer om att förmedla allt arbete som inte syns..  Sen hyfsade kontraster med gårdagens arbete 🙂 Iallafall, jag filmade och njöt och glömde bort tiden, slängde mig i bilen och gpsen sa 12:58, perfekt! Briefing börjar 13:15.. Om inte timmerlastbilar som gillar köra mitt i vägen 50 km/h i 6 mil hade jag hunnit. Jag missade briefingen och får se cermonin utifrån, roligt..

Men Norge är ju fint, kolla vilken fin utsikt jag hade!

Men jag är ändå inte bitter, jag har precis blivit klar med världens råaste projekt. Helt sinnes. Jag har inga ord faktiskt, helt tom energi och ord. Jag är lycklig. Jag vill leva såhär!

Tack!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *