Jag hann de också!

_DSC2358

  • Henric Persson på 60 Grader Nord.

Efter träningen så ringde jag Adam och tänkte hitta på något, tyvärr inget svar och därför valde att arbeta istället. Redigerade lite Nordic Viking, lite sockertoppen och planerade inför photoshoten 60 Nord. Träffade upp Henric vid 16-tiden och vi satte igång direkt. Plåtade några bilder inomhus till en början, för att sedan gå ut och fortsätta där. Henric var bra på det viset, han har lite fototankar i skallen och är intresserad själv, så det gick väldigt smidigt och tycker bilderna blev grymt vad jag sett ännu. Utomhusbilderna, några av dom iallafall, blev magiska 🙂 Men, 60 Nord får publicera först och jag återkommer med de så småningom!

DSC_0717

  • T-W spelar inte ofta fotboll, men idag så 🙂

När jag satt och redigerade bilderna, ringde Björklund och ville kidnappa mig till fotbollsträningen klockan 19. Efter lite om & men, tackade jag JA och vi drog bortöver. Inte jätte sugen på att lira fotboll generellt, men skönt med dubbla pass idag ju och roligt jaga bollen lite kanske. Träningen var ganska mycket fysövningar och styrka. Så det var ju kanon, då fick jag springa av mig lite och även fortsätta styrkan jag startade på i morse. Antagligen kommer det bli stela ben imorgon, men nu är jag iallafall välmående, mat i magen och ny duschad. Dagen till ära bäddat rent också, kommer sova som drömmen.

Skrev en liten checklista för imorgon också, blev 6 grejer och fylls säkert på imorgon. Ska ju bli kingväder så vill gärna vara ute så mycket det bara går, inget av grejerna är väl jätte stressigt men gillar ju att få undan sakerna så jag kan ha fritt sinne. Vi får se hur det eskalerar, vill träna också och sugen på att åka hoj. Dock lite varmt med gassande sol och 22 grader, blir det hett i crosskläderna…

Tar dagen som den kommer!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *