It’s time for rally!

  • Emil Ryd är först ut!

Igår kväll sent skickade jag in 4 utkast på filmerna och hörde av mig till Frida som är ansvarig. Efter omständigheterna för min sjukdom och hon med två sjuka barn hade vi missförstått varandra lite. Men ställer inte till med några problem som tur är, jag får bara sätta gasen i backen och planera om lite. Så igår sent på småtimmarna satt jag och konverterade filer för att arbetet skulle gå enklare idag. Upp tidigt, telefonmöte med Frida och sedan började redigera.

Vi diskuterade fram en plan fram till Vasaloppet och första publicering blir på fredag för att sedan löpa på. Först ut är den starkaste intervjun med Emil, en intervju där det var svårt att inte bli träffad av hans tragiska historia om besked med diabetes och hur hans värld rasade. Svårt att koncentrera sig när man blir träffad i hjärtat, men det är just därför jag gör dessa intervjuer och arbetet för diabetes, för att sprida kunskapen och miljön kring diabetes!

  • Preppar utrustning.

Mellan redigeringen tar jag ibland paus för att gå batterirundan i lägenheten. Grejerna måste vara tipptopp och ska ju möta upp Dennis idag vid serviceplatsen. Minneskort, batterier och väskorna gås igenom för att vara ”Ready o race” i eftermiddag. Lite mer redigering väntar och även några ärenden på byn innan vi tar oss mot flygplatsen där serviceområdet är.

  • Throwback till intervjun med Ellen W.

O-Ringen har hört av sig och vill göra en liten artikel om intervjun från i sommar, de har ju en egen tidning de skriver och printar ut. Kul att det fortsatt uppmärksammas och det är uppskattad från min egen del också, ett väldigt känslofyllt möte och något jag ler av än idag. Hoppas vi ses igen i sommar på O-Ringen 2018.

Nej nu ska jag fortsätta arbeta, sen snart blir det bara rallytema på bloggen framöver och bara gilla läget 😉

Klipp o klistra!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *