It’s raining men

DSC_0432

  • Sketchy att ha regnjackan på sig.

Men ändå lite positivitet gick jag o sjöng ” it’s raining men ” när jag spatserade bortöver för att gå köpa nybakat bröd till frukost. Vaknar 7 varje dag och tar mig till butiken kring 8 för handla frukost. Fin tradition och den kommer fortsätta.

Men iallafall, bortöver såg det väldigt mörkt ut och yr.no hade visat regn & åska hela dagen. Va fasiken tänkte jag, varför en sådan dag igen, jag vill ju inte ha en inne dag igen ju.. Fast ju mer dagen gick, märkte jag att det regnar ju aldrig!? Så efter lunch gick jag upp på taket, det hade spruckit upp helt och jag kunde ligga sola. Molnen låg tjockt runt Alvor och man kunde se det regnade i bergen 2 mil bort. Men just här var det varmt och skönt med fläktande vindar. Perfekt. Så i 10 minuter solade jag, tålamod ströp och jag hämtade målarblocket. Gjorde klart den påbörjade målnignen och sen fick de räcka, jag måste hitta på något!

DSC_0437

  • Kitesurfers överallt längs stranden

Idag hade jag väl tänkt o köra rullskidor och stakning. Fast de fagra vädret och ganska mycket vind, så tänkte jag att det resulterar säkert 100% motvind för min del på rullskidorna. Så jag begav mig ut och sprang längs havet, med förhoppning av att vågorna är stora borta vid klipporna 🙂

DSC_0453

  • Inte jättetråkig löparmiljö.

DSC_0444

  • Paradisebay

Jomenvisst, vågorna slog stort och jag kunde inte hålla mig. Jag gömde mitt vätskebälte och allt i en grotta, för att sedan kasta mig ut i vågorna. En tysk kille kom ut och hälsade, som sedan joinade leken i vågorna. Han slutade ganska snabbt dock då han försvann in mot stranden hela tiden. Adrenalinstinnad som man själv var lekte man där fullt ös i 1h och bara med ett leende på mina läppar. Lov’in it.

DSC_0447

  • 2 liter salt extra i kroppen, vad gör väl det en sådan dag?

DSC_0451

  • Löpningen hem.

Vanligtvis brukar jag traska hem från klipporna, men nu var jag så fylld med adrenalin att jag sprang hem också. Min bränna kallar jag sandwich, vit på sidorna och brun bak & fram. Sen lite vit kring halsen, men vem orkar hålla på o sola när det finns så mycket annat kul o göra? Point made.

Precis sänkt en smoothie nu, ska så småningom laga lite mat och sedan hålls kvällen öppen. Kanske ta en runda på baren här nere, se om man träffar någon kul? tjao, time tells!

Perfect day!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *