Kyligt i ÖSK!

  • Screenshot: Jämtkraft Arena – Östersund FK hemmaarena.

Väckte Robin vid 09 och vi åt frukost tillsammans med lite inbakad planering. Allt var packat o klart för avfärd, så direkt solen kom upp vid 10 stack vi mot Jämtkraft Arena. Väl där spatserade vi in den mäktiga arenan som fotbollslaget här gjort några mäktiga matcher på och senare i vinter gästas av Arsenal. Men vi hade inte fotboll i tankarna, vi hade vår plan och genomförde vår del av produktionen här. Flög lite drönare, några ord spelades in och snabbt vidare till nästa location.

  • Screenshot 4k: Tight komprimering.

Vi kompletterade bilderna på delen vi startade igår, satte på 4k på kameran och fick den där härliga detaljrikedomen. Spelade bra nu när jag lagt in det på redigeringsbordet.

  • Screenshot: ”Kick Off” sekvensen.

  • Lite småkallt under inspelningen.

Robin slet med värmen, vi blev avbrutna och kan väl säga att inspelningen inte gick helt smort. Men vi hade en bra plan, som var genomtänkt och nedskriven, då går det ända ganska smidigt. Det är mycket jobb för ca 2min slutprodukt, tror inte de flesta inser hur mycket arbete och kraft som ligger bakom.

  • Screenshot: Vackert ljus uppe i Arctura tornet.

Det blev magiskt ljus helt plötsligt, så vi var illa tvungna att ta oss upp till toppen av Arctura och filma en sekvens innan det är försent. Det var kö vid hissen och vi fick springa upp för trapporna. Hua. Rigga fort som attan och köra sekvensen. Efter några omtagningar, så satt den och vi lyckades precis hinna innan ljuset föll för dagen. Här hade jag tappat känseln i händerna, men fanns inget spelrum att gå in och värma sig, de var bara att köra och gilla läget.

  • Kompletterande bilder för projektet med Helena Ekholm.

Efter ha snabbt gått igenom filmandet med Sockertoppen hemma vid datorn, stack vi ner och åt litet julbord ” Hos Andreas” restaurang. Därefter tog vi en kort 20 min paus innan det var dags igen för filmande. Vi åkte upp till stadion där vi mötte upp Helena Ekholm som hade en en pt-timme med sina deltagare.

  • Hur det kan se ut under produktion.

Bryntesson här på skidor vid sidan av om gruppen och jag skulle möta dem i spåret. Så här kan de se ut bakom kulisserna, en stabiliseringsrigg och lampa medans man åker skidor. Rörliga bilder är ett måste, när mörkret fallit är det ett måste med lampa och utnyttja dess fördelar 🙂 Vi behövde inte många sekvenser, så var ganska snabbt avklarat och vi väntade in att hennes timme skulle avklaras.

  • Helena tackar för dagens pass.

Var upp en sväng på förbundets kontor medans vi väntade, där var det julavslutning och jag snackade lite allmänt med ledningen där. Mötte upp Helena när hon var klar med dagens timme och gjorde en avslutande hälsning innan vi tog adjö.

  • Små kyligt på stadion! 

Kvällen har sedan blivit redigering deluxe på olika projekt och flutit på bra. John Kristian Dahl filmen publiceras imorgonspecialfilmen publiceras fredag, sen har vi Helenas Sockertoppens film som  publiceras nästa vecka. Antagligen blir det lite filmsekvenser imorgon som måste filmas pga information vi väntar på ang Sockertoppen. Hemfärd så småningom och förväntas vara i Torsby i ganska betryggande tid.

Har 3 paket väntandes hemma 😀 + att de ryktas finnas skidspår hemma nu, så jag ser fram emot Torsby efter en hektiskt period här uppe.

Stor nyhet publiceras Torsdag också, stay tuuned.

Back to work!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *