Intervju med John Kristan Dahl

  • Screenshot: Filmat i 4k och 15min pratstund med legenden.

Man må ju få kalla honom legend. Flertal pallplaceringar i världscupen, vunnit Vasaloppet 3 gånger och segrade i Nordenskiöldsloppet 2016. Efter lite om och men fick vi tag på John över telefon, vi bokade in en intervju och mötte upp han på hotellet. En lugn och sansad John kom ner till vår ”studio” vi riggat upp och verkade va pratsugen då han levererade långa svar.

Blev lite stressig uppsättning men resultatet blev bra, Robins lampa gav dock upp och vi fick arbeta med enbart mina. Nog bättre köpa helt eget ”set” med allt, för då vet jag verkligen vad jag arbetar med och har full kontroll på grejerna. Sen att Robins insulinpump börjar pipa för lågt batteri, är lite svårt att förutse 😉 Men jag var utrustad med batterier och vi kunde avsluta intervjun på ett bra sätt.

  • Screenshot: Må ju trene barüber”

Sköning det där, inga konstigheter och han bjöd på bar överkropp när vi filmade i gymmet. Vi fångade några sekvenser här i källaren på Scandic innan vi släppte iväg John för att kunna förbereda sig för tävlingen imorgon.

  • Screenshot.

John har varit borta lite i sjukdom och kommit tillbaka nu för att kunna träna i full styrka. Hans mål för morgondagen var ödmjuka och han tar det lite på jagkänslan.

  • Screenshot.

Tyvärr hade Astrid insjuknat och därför kastat in handduken. Annars hade vi hoppats på att få till en kort intervju med henne också, men vi vinklar om och siktar på Britta imorgon.

  • Stundande projekt på redigeringsbordet.

Projektet som lanseras kommande vecka är nu i sluttampen, några små kvarvarande justeringar och 1 klipp till ska in. Sen är det i mål och kan publiceras fredag är tanken. Mycket skratt, positiv känsla och härlig glädje i filmen tycker jag. Så lite småpill på denna i dagarna här, så kommer det bli kanon 😀

Klockan är nu 23:50 och jag tror det är dags att vika in årorna snart. Robin redigerar podcast och jag är lite yr av alla undertext som gjorts på 3 filmer. Så bättre nog att ta natten, ladda om batterierna och satsa stenhårt imorgon!

Uppdatering i farten eller 1 sent imorgon!

Güten nacht!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *