• Vad jobbar Anton med för stavar egentligen?

Gårkvällen blev lugn med paltkoma och redigering. Jag satte mig med nyårskaramellerna och fick iväg de olika versionerna strax innan 22:30, sitter med ett leende på läpparna när jag ser filmen och hoppas även ni andra ska tycka den underhåller. Skön och avslappnad stämning iallafall 🙂 Jag plockade lite smått i lägenheten, la fram kläder för dagens batalj och flög iväg på sovplanet strax innan midnatt.

  • Krispig morgon i spåret.

Vaknade strax efter 08, segdrog lite smått och drack en extra kopp framför morgonstunden i soffan. Bytte om, taggade till och begav mig mot stadion. Mötte upp Nykvist som jag la några varv med som uppvärmning, 30 min var långt när det gäller min standard. Bytte sedan om till racekläder och det var dags att bränna av veckans intervaller!

  • Tummen upp för känslan!

Körde 5 st 3,5min intervaller i den kuperade delen av stadion. Lite halvkrassligt stavfäste, men bra känsla i kroppen och diffade inte många sekunder på intervallerna. Nöjd, glad och kall, bytte jag snabbt om och sprang in på gymmet en snabbis för att köra 3 övningar för bålstabilitet och balans i kroppen. Hann inte mer än så, snabbduschade och stack ner till byn för att plocka om min bror. God lunch på Sahlströmsgården med familjen Fredell och man cruisade hemåt med en stadig lunch i magen.

  • Lite nya & gamla saker in i livet.

Topp vänster har ni en bok om hur motion och träning hjälper din tankeverkstad, något jag fann väldigt intressant då jag själv experimenterar och förespråkar för en aktiv vardag tillsammans med mycket jobb.

Mitten har vi en bok om världens tuffaste trail lopp, sett dokumentären och blev riktigt nyfiken på boken, spännande att läsa mer detaljerat!

Topp höger har vi en fantasty roman skulle jag vilja kalla det, en bok min syster och Per rekommenderade starkt, inte min vanliga genre av bok, men vi ger den chansen och hoppas på det bästa!

Botten finner ni den nya leksaken in i företaget, en mindre smidigare högtalare från BOSE, den andra blev en julklapp till min bror och jag satsar på en lite smidigare samt mindre högtalare. Endast provspelat lite än så långt, får hårdtesta den lite och därefter komma med en recension. Stöt och vattensäker ska den iallafall va, passar min  vardag det!

  • Inbjudan till Sockertoppen 2019.

Avslutningsvis publicerar jag filmen vi gjorde under några sena timmar uppe i Östersund senast, jag sitter med redigering nu med Löfbergs och ska så småningom ta mig mot middag vid 17. Tänkt sätta mig med bokföring därefter och pina på så långt jag orkar under kvällen.

Lördag blir träning, ta en lunch med Björklund och även börja packa utrustningen igen för nästa tur upp till Östersund. Lite oklart hur länge jag blir där, men siktar på att få lite svar på kommande möte med Brynten och vi tar det därifrån!

Ta hâlja folkens!

T-W