Inte som jag tänkte mig..

  • Arbetsbordet just nu..

Mja, hur ska jag summera denna dag tro. Började med rejäl frukost, för att traska runt huset ner till ABF och möte. Vi samtalade där om nuvarande kursen och dess ev utveckling. Efter ca 1h diskussion dom diverse, blev det telefonmöte med ThomasO-Ringen och diskutera kommande lanseringar. Under kontroll och nu förhoppningsvis skall det snart vara dags för publicering.

Packade sedan väskan stack upp till NicoKing för att käka lunchen och dricka kôppenkaff. Tyvärr så öppnade himlen sig och våra filmplaner för SWEARE ställdes in, vi skapade en plan b istället och den kommer än bli bättre. Så något positivt utav det kom ändå 🙂

Passade även på att svänga upp till Farmor på sjukhuset, bra att smita in det och ta sig tid för stackars Farmor.

  • Oliver & Nocco på gymmet.

Så istället för film, joinade vi Oliver till gymmet och körde ett pass på 2h. Jag kör dock inte med vikter och maskiner av olika anledningar, tror inte på den teorin och arbetar endast med min kroppsvikt i övningar. Men några övningar fick vi ihop och humöret var på topp. Regnet regnade konstant utanför, så kändes som vi gjorde ett bra val och vi fick ett bra pass istället.

Något som suger är ju vädret tycker många, men för mig är det ekonomiskt dåligt. Jag har arbeten som baseras på väder, stora inkomster som ev blir inställda av vädret och tycker därför folk är löjliga som klagar på vädret. Det blir vad man gör det till, skärp er, löpa i skogen i regn är ju bara helt fantastiskt. Ändra er inställning istället och njut av årstiderna.

Sen trist att inte kunna provköra Maciv drönaren, men det kommer väl tid för det också 😉

AAAeeeij, slut på bloggande, nu tajm för wörk.

Let it rain!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *