Inte riktigt som jag tänkt

Omslag2

  • Bytt omslagsbild.

Efter gårdagens lansering av mitt erbjudande är det flertal som hört av sig och vill ha hjälp. Kul. Under förmiddagen så var jag ner på möte med ABF och hade uppföljningsmöte. Till en början såg det väldigt mörkt ut för projektet och att planeringen. Svårt att få ihop projektet när det skall passa alla parter och även tänkbara deltagare. Men efter flera telefonsamtal och lite ändringar, verkar det som vi nu kan få ihop det ändå och kan kanske snart göra det officiellt. Det kommer bli uppdelat iallafall med uppstart nu och fortsättning i höst, det kommer ju som sagt bli ett projekt som vi  hoppas kunna arbeta vidare på och utveckla. Mer info kommer.

Nu skall jag ringa Teamchefen Martin Holmstrand för telefonmöte. | Där stannade jag skriva klockan 12 och hade tänkt fortsätta med massor av intressant info från samtalet. Tyvärr var han upptagen och vi skulle återkoppla under dagen, dock inte hört något ännu och får skriva klart här ändå.

Varit sliten idag, så tagit det lugnt efter mötet och fixat lite saker inför avresan imorgon. Även bokat biljetter till Göteborg 4 dagar, mer info kommer.. Tänkte packa nu lite och sikta in mig på en promenad med jycken. Tyvärr inte fått något besked ännu ifrån X och får därför vänta lansera det tills imorgon. Han skulle höra av sig denna vecka, annars så imorgon under kvällen publicerar jag 2 andra arbeten och får ta det sista separat. ( Om de nu blir vi som får det ) Helgen kommer ju som sagt handla med rapportering uppifrån Jokkmokk här på bloggen!

Packy pack time!
T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *