Inställt race!

  • Mystiska berg även idag..

Som tyvärr ni kanske redan vet, blev loppet inställt på kort notis och nära inpå. Detta är dock ingenting Ski Classics ska klagas på, utan det här är ett beslut högre upp. Politiskt och polisbeslut kom in sent igår och luften gick ur oss alla. Vädret var extremt igår, mycket lugnare idag och tyvärr är beslutet ingenting att göra åt. Så vi lämnar det hära.

Idag har jag istället tagit en långfrukost, vaknade tidigt och åkte ner till Toblach. Suttit med arbete och bokat resor resten av säsongen. Dragit igenom en massa planering och fått mycket gjort. Jag är nöjd.

Februari i sig väntar massa spännande händelser, bloggen kommer fyllas på löpande och nyheter kommer presenteras. Dock så är inte beslutet ännu taget 100%, men Vasaloppet kan tänkas bli mitt allra sista inlägg i den här formen.

Det är mycket som speglar in i det möjliga beslutet. Jag kommer arbeta på We & Sports, som går under sträng tystnadsplikt och något jag verkligen kommer respektera. Prioriteringar i livet speglar också in med att hålla hemsidan bättre uppdaterad och få den fräsch ”up to date”. Sen känner jag lite att bloggen tar mycket av min tid, jag tycker det är otroligt kul och härligt sätt att kommunicera ut min resa till nära & kära. Men också att jag tror jag nått mitt mål med bloggen, jag har nått ut med mina budskap och kommit dit jag velat med den här plattformen.

Dock ska det tilläggas, att jag kommer inte sluta helt att rapportera. Men det kommer att bli en annan form framöver. Den som väntar får se! Men nu blickar vi framåt, vi kör på hela månaden och imorgon väntar en resdag för att ta sig till Östersund. Veckan är fullspäckad med inlärning på jobbet, möten och diverse pyssel med allt som händer!

Vi ses i veckan!

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *