In på småtimmarna!

_DSC5540

Förstår inte, jag ligger efter med material men känner de varit ganska lugnt om dagarna?! Tycker jag arbetat varje given stund, men ändå ligger efter, sicken grej 🙂 Jaja, de blir o arbeta in på småtimmarna, har lite redigering att göra, släppt nyss en riktigt fin film på Facebook så kika in! 😉

_DSC5549

Dehär med promillebrille är ju fantastiskt kul alltså, man ser helt sjukt skevt och man tappar fokus på vad som är vad haha. Mycket roliga vurpor och missade sparkar, Intensiteten är det inget fel på och man får mycket skratt. Nu har dom kommit igång lite mer också, vågar bjuda på sig själva och släppa lite grann på ”tonnårssyndromen” Va fin o häftig, va fan, fullt ös medvetslös är det som gäller allti 😀

_DSC5577

Såklart tog vi lagbilder också idag, så här är en av mina favoriter. Minns inte lagnamnet men mycket kliniskt utfört och bra spel genom Sockertopps – EM. Nu blir det att satsa på redigering och förhoppningsvis vara i sängen så snart som möjligt, endel kvar men vafan, de är ju roligt 😀

Imorgon väntar Sockertoppen, jag och Robin har lagt upp en plan och jag har beställt propaganda väder utan dess like. Lägger även upp en sista skön bild här under som får avsluta dagen!

 

DCIM100GOPRO

Lilltage och Jag. Sjukt irriterande pâjk men ändå helt fantastisk liten skitnorrlänning. Stör mig med allt jag gör men ger mig också mycket skratt! Han är med som ledare men har en tendens att inte göra någonting och mest skapa merarbete för annat folk. Rätt skön dock, ren o skär norrlänning som är sjukt lillgammal liten pâjk.

Sen avslutningsvis vill jag bara citera ett mail vi fått inskickat, vi har fått flera och det är en bekräftelse på allt slit och kraft vi lägger ner på detta underbara läger.. Det är därför vi/jag gör det här och jag är en mycket stolt mediapartner:

Från Albin Bouvins mamma: Albin har inte tagit av sig Sockertoppen kläderna än!! Massor m snap från nya kompisar med BS kurvor o allt möjligt… En order om att försöka komma med nästa år eftersom årets läger var det bästa som hänt i hela hans liv!!!! Tack Robin, Frida och er underbara ledarstab. Ni är grymma som gör detta. /Albins mamma.

Renarna hälsar

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *