I made it!

DSC_0127

  • Arbetsbänken

Deklarationen gick ju inte riktigt så ”smooth” som jag hade planerat och jag fick till att ta omtag. Det svävade mellan att betala 37 000 till att få tillbaka 29 000, så då förstod jag att något inte stämde. Hämtade bokföringen från 2016 och fick gå igenom mina papper igen. 1 timme senare kunde jag äntligen trycka sista klicket och det var inskickat. Stenen föll från bröstet, siffror högt upp till öronen och nu var det äntligen klart.

 

Jag gör det för att få en bredare förståelse om min ekonomi i företaget och på något sätt tycker jag det ändå är lite intressant. Dock varje år, förvånad över hur avancerat de har gjort det och det blir inte enklare för oss företagare. suck.

DSC_0128

  • Kollsbergs utsiktsplats

Med deklarationen inskickat, gjorde jag in high five och sedan begav mig ut i löpspåret. Jag kom 5 minuter och sedan hade jag trampat ner mig helt. Med blöta fötter fortsatte jag 1h och sedan avslutade med lite stretchning. Skön känsla i kroppen nu efteråt och nu dax för lite kontorstid igen.

Imorgon väntar träffen med journalisten, ska fixa sommardäcken och fixa packningen inför Årefjäll.

Exciting

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *