Hundspann, drömmen och Stakelell

_20160912_084906

Cruisen gick fint mot Lima och vi hälsade på jyckarna vid Peakpoints. Valparna hade blivit lite större och kaxigare för att nu vilja börja dra. Den lilla rackaren i mitten är ju ändå kingen de ” Honken ” en liten tax som river gärna av lite bus och en burn out ute på gården. Han tror ju typ han är en draghund och trivs ute med de andra, jälla skön 🙂 Gick runt några varv och fick massor av flashbacks/minnen från underbara dagar när jag jobbade här. Vi tog en kaffekopp och årets godaste paj, diskuterade lite jobb och vi kommer nog hitta på något kul i vinter, fick även erbjudande att komma hoppa in som anställd om ja ville återkomma till min gamla tjänst. Vi kommer definitivt ses i vinter.

_20160912_084734

Vi fann en vacker plats uppe i Orsa och kunde vakna upp till en mycket fin plats. Idylliskt vindstilla och solens värme väckte oss från en fin sömn. Fin frukost bak i sängen och bilden är tagen när jag fortfarande är sängliggandes. Det är ju det här som är fantastiskt med bilen, man kan välja sina canvas tavlor att vakna till och jag älskar mobiliteten. Fann också min gamla Grövelsjön karta, wow nu blev jag ju sugen på det igen. Får ju försöka locka med Arvid och dra dit på ett löparläger 🙂

 

dsc_0469

Lisa behövde handla lite på FM, så jag passade på att få skjus ner från berget och sedan staka mig upp. Med uppvärmningen inkluderat + en pissepaus tog det 1h upp. Tyckte jag rev på ganska bra i stakningen och fick bromsa lite vid ett vägbygge sista biten där det var grus. Men annars kändes de bra ändå, hade en svacka i mitten men den lämnade jag bakom mig och kunde få lite power i sista biten inför ”målet” Där var de grymt kul att känna kraften, kände mig pigg och var roligt känna att stakningen satt. In i duschen och nu mat med Teamet Serneke. Tror de ska ut på distans nu på EF, så vi får se va kraften blir!

Stake på!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *