Hujedamig

  • Part one done, of infinity!

Man ska pyssla med det man är bra på, och det har jag inte gjort idag. Suck.. Började dagen med att äta frukost framför Ylläs-Levi tävlingen och dagens första kaffekoppar satt fint. Så småningom stack jag ned till fälgarna och satte igång direkt på evighetsprojektet. I nära 9h höll jag på där nere med fälgarna, helt otroligt vad lång tid det tog och bra blev det inte heller. Fast det är ju inte klart än 😉 Men lite uppgiven när man lagt ner själen i fälgarna, så blir inte resultatet som man tänkt och man blir lite små depp. Men, men, det är inte klart ännu och det är en ny dag imorgon.  Ser förjäkligt ut på bilden, så illa är det inte och som sagt, mycket arbete kvar innan jag kan presentera slutresultatet 😉

Efter ha lämnat fälgarna för att torka över natten, stack jag hem och redigerade ihop summeringen av Ski Classics loppet. Med den inskickad, så blir det soffläge en kortare stund innan jag slocknar hårt i sängen. Skönt att vara ute hela dagen iallafall, kör på imorgon igen och tar nystart på träningen Måndag!

Allt ovan skrevs 21:00 igår.


  • Summering Ylläs-Levi loppet.

Började dagen med att kika mejlen, utan återkoppling från Ski Classics satte jag igång tidigt med bilen. Satsade på att bli klar istället för träning denna helg. Nya penslar, mer tejp och humöret på topp, satte vi igång. Var lite bekymrad under natten att jag tagit mig ”vatten över huvudet” och istället förstört fälgarna… Så idag gällde det att få till finishen riktigt bra, vara mer noggrann och tejpa, tejpa, och ännu mer tejpa för att få bra kanter.

Höll på hela jäkla dagen, målade också takräcken, målade dragkroken, tvättade bilen, monterade tackräcken och måla bromsoken innan jag vek in årorna för dagen. Hade en break med fika och ett extra litet firande för lilla mig här. Rosa prinsesstårta dagen till ära och kaffe i solen. Varit helt fantastiskt jobbigt och påfrestande mentalt, men också helt fantastiskt att få vara ute helgen och fått massa solvitaminer. Underbart! Bloggen blev lite nedprioriterad när jag hållit på dessa dagar, blir bättre framöver och en spännande vecka väntar 😉

Tack mor & far och lite brorsan för all hjälp! Nedan får ni resultatet!

Med perspektiv på helgen, är jag nöjd efter omständigheterna. Några små justeringar kvar, ellers klar. Bilen är väl inte ”sommar-klar” men på god väg och väldigt skönt med detta kapitel avklarat.

Imorgon ska bilen in på oljebyte och jag ska få till ett bra intervallpass är tanken på gymmet. Veckan i sig bjuder på kontorstid, möte med PE Custom, telefonmöte och bra träning förhoppningsvis genom hela veckan! Solen ser ut att bli vår bästa vän hela veckan, så passa på att njut folkens!Ååh just ja, ett stort uppdrag ska presenteras + ett studenterbjudande kommer i veckan! Håll utkik!

Hugaligen!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *