Hovfjället Trail Run

  • My mind that night!

Beklagar sent inlägg, men här ska de förklaras lite 🙂
Efter ha filmat multisporten med Stretch, satte jag mig och skrev senaste inlägget samt drack lite kaffe. När jag vandrade ner mot garaget, är bilen ovanför ganska bra förklarande över hur jag kände. Disigt i skallen, trött och sliten, men målet var satt och jag var tvungen att få det klart!

Vid garaget pysslade jag med de sista förberedelserna, monterade de sista och förberedde inför morgondagen. Oliver kom ner och hjälpte mig, vi drog ut sent till skogen och ställde in ljud också. Tog ca: 1h och vi fick det hyfsat bra inställt, eller ja, riktigt bra inställt efter förutsättningarna vi hade den kvällen. Vi ställde in för event, lite mindre bas och mer diskant. Strax efter midnatt var bilen redo och bara det sista kvar hemma. Jag var redo!

  • Förberedelser på toppen!

Strax innan 08 var jag på plats vid Hovfjället, började förbereda inför tävlingen, solen började snart smyga fram och jag drog kabel till bilen.

  • Bilen började spela!

Lite uppställt i backen, stod bilen och poppade, allt såg bra ut och kablarna var redo. Musiken styr jag trådlöst och det spelade riktigt bra utöver parkeringen där deltagarna började nu anlända.

  • Uppvärmningen gjordes av Friskis & Svettis.

Jag välkomnade löparna till Hovfjället, gav de lite information och svarade på frågor. Gick sedan ut till speakersystemet där jag gav de mer omfattande information om banan, hur man får energi längs vägen och man skulle spara lite energi till slutet, för där var det uppförs 😉

  • Ny rekordtid satt av Filip, 1h 57 min! Legend!

  • Mattias pustar ut!

  • Dampallen på 27 km!

  • 5h och lika glada för det!

  • Bilen spelade även på Valberget!

Jag ställde upp bilen vid målgången och poppade musik, plåtade några kort och hade hand om speakersystemet vid prisutdelningen. Solen gassade just nu och värmen var som en sommardag. Helt underbart och det var faktiskt mycket folk på plats för att se löparnas målgång. Härlig stämning och allt flöt på riktigt fint med min utrustning.

Vi började plocka ihop strax efter 15:00 och då slog tröttheten till. När man lugnar ner sig, då slår det hårt. Så kämpade på och gjorde det så smidigt & effektivt som möjligt.  Körde sedan ner mina grejer till garaget, håller ingenting i bilen kvar och sedan tog mig upp till lägenheten. Åt mat, och dog framför Netflix efter ha laddat upp bilderna. En bra dag summerades med god mat och soffan, riktigt skönt och nu lite välförtjänt vila.

Idag Söndag har det varit lite sovmorgon ill 08:30 och sett dokumentärer om både kamera och träning. God frukost, lugn förmiddag och förblir nog ganska lugnt idag. Vid 13:00 ska jag på lite firande, kanske ska möta upp Pär efteråt och sedan plocka i lägenheten. Det blir alltså lugnt idag.

Veckan som kommer ska jag försöka få till bra träning, endel kontorsarbete och några möten. Ladda om sakerna för Mârtensjoggen och få till en grym vecka i sin helhet!

Later later!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *