Home once again!

bild-2016-10-24-kl-10-30

Åååh, nästan ovanligt att vara hemma igen, bor jag här? Iallafall, skönt att va här vid riktiga kontoret och några dagar på mig nu hemma att ” Catch up ” En bra vecka bakom sig, lite strötid i veckan att sortera ut på timmarna för viktiga saker att göra. Helgens blogginlägg kapsejsade ju hyfsat med drönarförbudet och realease High & Low på samma dag. Men skall uppdatera allt lite tänkte jag:

Lördag: Jag, Blom & Bob var hemma medans andra gänget arbetade på Skidome, vi gjorde bl.la filmen för Bob som ni finner på instagram och vi tog ett 2h pass på gymmet. På gymmet körde bl.a bålstyrka, Skierg-intervaller 2min x 5 och jag ville inte leva efter det. Jag testade bänk, utan ordentlig uppvärmning i bröstet så tryckte jag upp 100kg ( Nöjd! )  Säkert 4 år sedan jag bänkade, bra Tom! Lite bröststyrka och tränade på handstand.( Lite kuriosa: Jag använder varken vikter eller maskiner under styrketräning, bara kroppsvikt och poweryoga. ) Eftermiddagen blev thaibuffé och kvällen 4 filmer, High & low insta och FB, Rasmus Blom och Bobs redigering. Halleluja, då var de stressy! Men bra blev det 🙂

Söndag: Instruktör på Skidome med Team SERNEKE, hjälpte dom lite med att få rätt träff, de olika växlarna och hur man saxar. Kul att man nu kan känna sig trygg i att lära ut teknik och man börjar bli självsäker. Även om jag 90% av mina pass stakar. Så är det nu dax att börja ibland lägga fäste på skidorna. Hemfärd, 3h intensivt samtal om livet med Bob och mycket spännande tankar kokade i bilen. Vi har något på gång, definitivt!
Övrig update:

Fått svar ifrån Volskwagen och de skall ta saken vidare, då är det inte en säljare som tar det vidare, utan chefen själv på maknadsföring. Bra!

Fått en sponsrad Thule takbox som skall försökas hämtas i helgen alternativt början Nov. En concept modell som inte finns på marknaden och storlek mindre, blir bra på Caddy 🙂 Mer info följer.

High & Low skall ytterligare utvecklas i presentation, men det blir senare i veckan. De största projektet jag gett mig in på! Kul 🙂

Trysil projektet är 90% klart, vid 100% presenterar jag det arbetet.

Fått klart ett möte under Bruksvallarna för att diskutera möjligheterna om video/foto på Fjälltoppsoloppet i vår.

Inte hört något ytterligare om Biking Dalarnas projekt, blir det av 2017!? Fortfarande oklart..

Ev film i helgen uppe i Idre med landslaget.

Veckan efter antagligen Trysil

Ett mycket intressant och stort uppdrag beställt av Polaris är på G att gå i lås. Mer info följer

 

 

Tjao det är fullt fart o fläkt i T-Ws liv. Precis som det skall va. Nu sitter jag här med kaffekoppen laddad, dax för lite kontorstid och fixa bokföring samt mailande. Ramlar säkert in på lite redigering också snart 😉

Reflektera mera!

T-W

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *