Höjer pulsen!

  • Late night calculating.

Ja jag vet att det är old school men jag gillar faktiskt att räkna för hand och se siffrorna ta form. En tidskrävande process, men jag gör det nu för att ligga steget före och ha lite fördel när deklarationen väl knackar på dörren senare i vår.  Gått igenom kvitton och inköp för T-W Media under 2017 så långt, kommer fortsätta med de beräkningarna senare, orken krokna under kvällen och jag tog en tidig sömn. Det är iallafall påbörjat, det är bra!

  • Testar USWE-ryggan.

Under förmiddagen pysslade jag lite med företaget, lockade upp brorsan och vi skulle hänga idag. Blev träning på rullskidor, han cyklade och plåtade, vi följde upp med 60° Nord och på hemvägen svängde in till farmor. Blåsigt idag, men härligt att få upp pulsen lite och röra på sig. Ryggsäcken satt som ett smäck och ofta glömde att den ens satt på ryggen. Älskar färgen!

  • Foto Carl Lindström Aka T-W Junior.

Innan passet skickade jag 2 offerter också, en till ett uppdrag i Oslo under 2018 och var preliminärt baserad på kostnad. En träningsmärke & bloggare storlek stor som i såfall skulle  kunna ses som beställare. Spännande uppdrag och kommer följa upp om det blir aktuellt. Vet inte så mycket mer i dagsläget att det var vid 4 tillfällen och samtliga i vårt grannland under 2018.

Den andra offerten var en uppdatering till redan pågående diskussion med Mrs.S och nu andra förutsättningar. Intresset är fortsatt stort från deras sida och de jobbar för att få det i lås. Vi har fått kompromissa lite efter andra förutsättningar och tidsram. Nu är den inskickad iallafall och vi får hålla tummarna för projektet. Hade varit grymt kul och kommer uppdatera när jag vet mer.

  • Solen värmde iallafall i medvinden 🙂

Tyvärr måste jag meddela en nedslagen offert. Mr.J har varit Jimmy på skidspelen och handlat om Värlscup-avslutningen i längdskidor 2018.  Den tar plats i Falun och T-W Media var tillfrågad om att filma highlights för evenemanget och 3 reportage inför. Tyvärr har det blivit nedslaget då Skidspelen inte kunnat låsa alla sina partners och tvungna att skjuta upp projektet till ekonomin är helt spikad. Så projektet är kanske inte helt dött, men just nu i skrivande stund är den lagd på is och nya diskussioner får tas om det blir aktuellt.

  • T-W on the go towards victory in Vasaloppet 2018 – troligt.

På gymmet hann vi köra lite olika övningar och fick en sista genomkörare. Ett bra combo-pass och vi hann också med att säga hej till farmor på vägen hem. Väl hemma fick vi mätta hungern med rejäla tallrikar mat och så småningom dök Björklund upp. Vi ska lägga varvet nu på byn, kvällsöppet och lite specialare för Halloween för att sedan avsluta kvällen med att se Östersund krossa spanjorerna!

 

Imorgon är det en spännande dag 😉

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *