Hjärnan sover aldrig!

_20170709_205206

  • Förste assistent Björklund är med på rekningen.

Efter maten igår, stack vi ut än en gång och rekade borta på ett ställe. Som jag skrev igår, hade jag en ny idé jag ville testa och platsen var heeeelt perfekt. Tyvärr sen när vi reste hem, blev vi lite bekväma och assistent Adam var inte lika het på idén som jag. Jag planerade och klurade lite, gick och la mig för att fundera mer. En bit över 01:00 låg jag fortfarande vaken och klurade, det var som en storm i mitt huvud och idéerna for omkring i min lilla fantasivärld. Svårt att lugna tankarna för att somna, men kom fram till mycket bra.. Var även ut och kikade under natten, för att se hur mörkt det är nu för tiden, ganska mörkt så det blir perfekt 😉

DSC_0706

  • Jessica testar tält.

Vaknade ändå ganska tidigt efter det sega insomnandet igår. Bytte plats och klippte ihop filmerna för Nordic Viking på morgonen. Jessica knackade på för kafferepet, nu är det också bekräftat, jag kan bara göra rivigt kôppenkaff. Blev jäkla en jäkla rivig kopp, vi snackade lite skit och så småningom tröttnade på att sitta still. Jessica ville testa ett tält hon köpt, så vi bombade upp det ute i trädgården och jag hämtade upp lite utrustning o prylar från förrådet för kvällens bravader 🙂

_20170710_141129

  • Vad kan detta vara måntro?

Jessica käkade lunch medans jag gjorde om köksgolvet till en verkstad. Fram med verktygslådan, garnnystan och dax för fix inför ikväll. Bilden visar en av prylarna jag ska använda och något jag mekat ihop själv, som inte det skulle synas 😀 Iallafall, pysslade med det och kom ihop riktigt bra. Planen är att åka ut till denna hemliga plats klockan 23:00 ikväll, för en frän photoshoot jag vill testa på.  Så gäller väl att hålla förste assistent Björklund vaken och pallra sig ut sen ikväll. Riktigt jäkla taggad är jag, gillar ju lite fara, det oväntade och fräna bilder. Så blir en bra kombo, ni får se mer om det imorgon på bloggen eller om ni kanske följer @tom.william.mediainstagram så kommer det en teaser inatt 😉

 

DSC_0707

  • Premiär i Superman-tischan

Idag hade jag ju bestämt börja träna igen, till en start kändes det jävligt, men sakta bättre och bättre. Hade gjort upp date med Björklund i Valberget på utegymmet, så dit borde jag ta mig. Väl uppe i Valberget träffade jag på Gabriel Strid och vi la något varv tillsammans. Kändes mycket bättre nu, men stannade vid Adam för lite styrka, så småningom lämnade han och då hänkade jag på Strid igen. Vi fick upp en härlig dialog tillsammans, det jag älskar med Valberget o dess spontana möten. Vi snacka väldigt mycket om en idé han hade, som han ville förverkliga och ha med mig på kuppen! Dock inget jag går ut med ännu. Träningen gick iallafall lite över 2h och fick en kanonstart från sjukdomen, fantastiskt härligt och glad över situationen 🙂

Tom William

  • Torsbykalaset denna vecka.

Under träningspasset ringde Eva, jag kunde tyvärr inte ta samtalet då, men lyssnade av telefonsvararen och fick beskedet att jag fick jobbet! Härligt besked och därför blir arbete på hemmaplan i veckan 🙂 Onsdag – Lördag med massa roliga händelser och aktiviteter. Dock så är det lite oklart om jag ska fota, eller filma… Men skrev sms om att jag ringer imorgon och vi gör upp planen! Klockers! 🙂

Så nu snart kommer Adam, så ska vi hänga tillsammans till mörkret faller, då sticker vi ut på äventyr och mer om det imorgon på bloggen! 😉

– Burning ring of fire!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *