Hit me up Monday!

  • Grafiken förbereds inför WC.

I farten här i helgen har jag suttit lite med att få ordning på allt grafiskt och skickat över en grov idéskiss på hur det kan tänkas se ut.  Något som blev bemött positivt, de såg fram emot filmerna och vi fick grönt ljus för vår plan. Så ikväll sedan fortsätter jag med ytterligare förberedelser, så som att lägga i ordning allt grafiskt, ställa in de olika projekten i redigeringsprogrammet, typsnitt ska fixaas in och ja allt som går. För att det ska gå smidigare sen, för då är det tight och under press. De gillar vi 😉

Även fått till ett samarbete på Onsdag med Dennis Rådström och ett företag som kommer upp från Skåne som önskar att skapa produktbilder / filmsnuttar för deras produkter. Extra ljus, ledramper och dylikt ska testas här i skogarna, drönaren ska flyga och bilder ska plåtas. Lite oklart med den konkreta beställningen, men det blir nog bra och perfekt med lite uppvärmning för egen del inför tiden framöver, alla tiders.

  • Funktionärsmöte O-Ringen.

Fick denna bilden skickad, riktigt kul att se bilderna man plåtat används och printas ut i storlek STOR. Mäktigt, det är min dröm att en dag ha ett helt rum med bilder, filmer och ha som showroom. Magiskt.

  • All SWEARE clothing 🙂

Efter ha dragit högtalarkabel hos mor och löst diverse problem i butiken, så stack jag ut på en träningsrunda. Testade de nya 3/4 byxorna och de fungerade grymt bra. Sprang upp till Valberget där jag sprang 5 intervaller upp för backen, avslutade med att löpa hela vägen upp. Måste jobba med att springa över krönet och fortsätta hålla tempo, så därför fortsatte jag sen springa 3km till och avslutade turen på 60Nord för lite styrka.

  • Löpturen hem gick inte av för hacker.

Magiskt fint hem, varm dusch och en klapp på axeln senare sitter jag här nu skrivandes. Maten står och puttrar på spisen, en sen lunch med kaffe därefter. Ska fixa lite saker på datorn innan jag beger mig ut på ärenden och handla inför avresan. Försöka börja i god tid denna gång och ha tid imorgon för att packa.

Imorgon ska jag väl försöka träna, tänka göra ett inlägg om hur packningen går till och hur jäkla mycket grejer det egentligen är!

Maten är klar!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *