Here comes the weekend

  • Världens bästa bröllopspresent ”

Så förklarades min senaste film som levererats till brudparet, en film som täcker allt mellan mingel till valsen, uppskattad videogästbok och en present som lever för alltid. Man förevigar dagen på ett vackert personligt vis, tjänsten kan bokas som både bröllopspresent eller av själva brudparet. Filmen som visas är exempel på olika sekvenser, hela filmen levereras som USB, 10-15 minuter lång och med möjligheten samtliga gäster kan erhålla filmen digitalt.

Jag öppnar upp denna tjänst som en test, fungerar det bra och blir bokningar, kommer jag satsa hårdare nästa år på att ” promota ” denna tjänsten. Jag öppnar upp för datum från idag fram till 15 Juli och  kontaktas enklast på mejl eller telefon 070-384 2163 och vi tar det därifrån. Prisexempel ligger mellan 2500-4500:- beroende på storlek av uppdraget. Efter era önskemål 🙂

 

Blogg T-W Media

  • Uppdaterade T-W bilden i farten igår.

Sitter i kontorsträsket idag, pysslar med att få den bärbara datorn formaterad och snabbare prestanda. Kommer bli mycket pyssel idag med massor av olika saker. En hel del planering och förberedelser för stundande projekt. Inte jätte roliga dagar detta, men ändå väldigt viktiga för arbetsflödet senare och kommer vara uppskattad av mig själv när det är klart.

Satt igår i 3h med korrigeringar av Top Cats spelning i Rättvik ifjol, tagit nästan ett år för dom att slutföra projektet, men nu snart är det avslutat. Senare under gårdagskvällen levererade jag 5 filmer till O-Ringens kampanj som startar idag för 2017 & 2018. Ni får hålla utkik annars så uppdaterar jag här så småningom på bloggen efter de har publicerat filmerna.

Kanske hörs sen!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *