Hemma 72h

  • Behind the scenes från intervjuerna.

Fick en bild skickad av Lorenzo igår, Här stod vi över dagen jag och CG för att pumpa intervjuer. Understället från Bjørn Dæhlie är nog något av de skönaste jag någonsin haft på mig!

  • Back att 60° N.

Lite halvdiffust blogginlägg senast, beklagar, men är hjärnan på minus i energinivå och stressen påtaglig, är det inte alltid enkelt att få allt rätt. Vi kom i säng 01:00 jag och Magnus, larmet ringde 04:00 och det var bara att stå upp & börja rulla. Snön hade öst ner under natten, så nu började vi tveka om att överleva passet med dubbfria däck. Som TUR var, började tåget gå 05:50 och vi siktade mot det. En tåg man kör upp bilen på och sitter kvar i. Frän resa ala 20 min vila gratis 🙂 Redigerade ihop en film under resan och skickade iväg till Ski Classics också. Vi fortsatte trycka på mot flygplatsen, lite komplikationer längs resan gjorde oss smått försenade och vi ankom 1,5h innan mitt flyg. Inte stressade jag väl upp mig för det, bättre hålla sig till lugn och sansad, kolla skyltar ordentligt och ha läget under kontroll.

Check in gick smidigt, alla väskor gick igenom trots övervikt på bägge och jag hann ta en kaffe & macka för 220:- innan avgång. Det är billigt i Norge jämfört med Schweiz 😀
Resan hem på flyget kom tröttkepsen, slumrade från & till hela vägen och ankom lite piggare till Gardermoen. Allt smidigt där, tog mig mot bilen, körde lite fel hem ellers fint. Hade telefonmöte på resan hem, styrde lite saker och ankom till Torsby strax efter 15:00.

Gick in till kära mor för att ge henne en kram, visa jag kommit hem och återkopplade lite om helgen. Hade mycket tankar i huvudet och valde att slänga in mina grejer i lägenheten, ta ett telefonmöte och därefter träna av mig lite tankar. Kroppen var helt slut och även knoppen, men ser ändå träningen som avslappning, låta mig reflektera lite och samtidigt göra något vettigt. Handlade på vägen hem och åt middag i soffan, där slumrade jag resten av kvällen och en tidig natt blev det.

  • Eliassen, kommer han återta tronen som Champ?

Morgonen började tidigt, slumrade dock om och checkade så småningom in på kontoret. Mejlande, bokföring, offerter och planering väntade. Fick mycket gjort till 12:30, tog sedan tag i dagens största kaos, väskorna från helgen och det var något som verkligen behövdes. Haleluja vilken packbomb det var.. Hade även påbörjat projektet Eliassen VS Gjerdalen smått, planen är att skicka iväg ett utkast i löpet av eftermiddagen, så lär bara fortsätta kötta idag, för det är mycket som skulle göras.

  • Nytt arbete inbokat.

Sprang iväg på några ärenden under dagen, kastade i dubbla tvättar och bäddade för en kunglig natts sömn. Tillbaka till kontoret, där jag fått bekräftat arbete med Löfbergs och deras Superbonobo. Det är en energibar/boll som förtärs kring träng och tävling. Käkat den hela sommaren och gillat väldigt många utav smakerna, yummie. ska skapa 4 reklamfilmer utifrån ett manus de lämnat och vi påbörjar inspelningen i Orsa på torsdag är tanken. Kul och spännande med fortsättning från Lager 157 Ski Team och planen är satt. Väntar på återkoppling från lagergänget och vi kan sätta de sista detaljerna.

När jag ändå åker uppöver, så skall jag ta ett möte i Hagfors är tanken, ska där utmana Anders Olsson på cykel och diskutera lite planer för 2019. Spännande och riktigt kul mix där. Blir i Orsa två dagar för att spela in materialet och fortsätter sedan mot Östersund är planen. Där uppe blir jag en längre tid, ska ha sent telefonmöte med Bryntesson under kvällen imorgon och vi sätter en bred gameplan där för dagarna.
Är väl hemma till jul iallafall 🙂

Dagen rullar vidare, ska plocka i grejer, telefonmöte ang filmen och sen vidare mot Nykvist för att montera extra ljus, nu jäklar ska vi smälla på stort!

Tack & bock.

T-W

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *