Hektiskt ska de va

22387428-3LhnD

  • Årets smidigaste möte.

I samma hus som jag bor har ABF kontor och där skulle vi träffas kl 09:30 för ett möte.   ABF står för arbetarnas bildningsförbund och har olika projekt i bygden. Just nu diskuterade vi det kulturella och ett projekt som skall blir verklighet i sommar/höst. Planerna var smått lagda och de fick förklara projektet för mig i helhet. Jag tyckte det var väldigt intressant och vi skall möta regionchefen Fredag igen för att att bestämma det allra sista. Vad handlar då projektet om? tjao, det kommer jag förklara ytterligare på Fredag 😉

DSC_0173

  • Den som inte skrivare har, lånar Mammas butik 😉

Efter mötet upp till Systrarna för att skriva ut lite bokföring och biljetterna till Portugal. Resan klar till Gardermoen med morfar Håkan, jag har transfer mellan boendet och flygplatsen i Portugal och det enda som fattas är resan hem från Gardermoen. Men det löser vi senare. Känns positivt bra med att ha biljetterna och resan klar. Dagarna går fort nu 😉

1490697294967

  • Hedvig hade stilutbildning för damerna

Hjälpte mamma med att rigga upp mygga och högtalare i butiken. Hedvig som är någon stilguru i branschen gav råd, tankar och inspiration till damerna.  Kul med att så många var intresserade och butiken var fylld till bredden. Så det var väldigt lyckat 🙂

DSC_0174

  • ” Det är inte så blött såhär års” – Bob

Bob the tank ringde och var lite träningssugen, helt perfekt tänkte jag då jag själv var lågt motiverad att träna idag. MEN, här ska ni få ett träningstips om ni har svår motivera er:

 

Hur skulle du må efteråt du tränat? Ställ er den frågan om ni har svårt för motiveringen av att gå ut och träna. Det är ju den bästa känslan man kan få genom en så enkel grej att motionera. Man behöver inte köra distanslöpning, myrlöpning eller hårt intervallpass. Utan att bara komma ut och röra på sig, låta endorfinerna frigöras i kroppen och njuta sedan av den positiva energikicken.

Jag ställde mig den frågan, för jag kom på massor av ursäkter i skallen för att inte träna och kom fram till den fantastiska känslan efteråt. När man kan pusta ut ikväll. Jag sprang till Bob och kände, ” Det här räcker ” Jag var trött och hade ingen lust att springa längre. Träning går upp och ner, så är det ibland. Vi sprang upp till tunneln där vi träffade lite folk och jag ville undvika asfalt så mycket som möjligt. Jag visste, bara vi kommer iväg från asfalt och får ett flow i löpningen, kommer det bli bra 🙂

Mitt enda krav för träningen, var att vi skulle springa där jag inte varit på länge eller aldrig varit. Vi började hårda 7:an och sprang snabbt ut på en avstickare. Vips hade vi lämnat stigarna och sprang genom naturen. Vi prata om äventyr, planer och framtiden. Snacket fortsatte likväl löpningen genom skogen, vi sprang ut på en stor myr där vi vadade i det kalla vattnet och bara fortsatte. Vi klättrade lite klippor, sprang bland mossan och kunde avsluta löpningen vid toppen av Valberget. I 2 timmar sprang vi och jag som var less på löpningen vid min 2km långa tur till Bob innan vi startat. Ett riktigt bra pass och otroligt trevlig löpning med Bob, vi tackade varandra och avskildes med ett tack. Var riktigt glad över passet efteråt!

Så nu blir det en lugn kväll och inte många puckar i luften 😉

Tack för idag!


T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *