Hej Torsby!

  • Nya prylar från helgen!

Resan flöt på fint igår fram till Mora, där brukar det alltid vara något och det är sen gammalt. I höjd med Stöllet fick jag ett sms från Robin med ” Stativkungen 😀 ” Fick tänka 1 minut innan polletten trillade ner och jag insåg att jag glömt 2 stativ i Östersund. Sist jag var uppe glömde jag bara 1, men denna gång slog jag på stora trumman och glömde två. ( Läs tankspridd ) Förstår inte hur vi båda kunde missa det, men en sak är klar, med över 60 arbetstimmar på 4 dagar så är man ganska slut mentalt. Testa själva!

Iallafall, många positiva tankar och planer delades under en kaffekopp hos Bryntesson innan jag tog sikte mot Värmland. Trött la jag mig innan 22 och sov gott till att vakna pigg. Sorterat lite grejer, packat upp 3698 kablar & 34913 batterier för att få något som kan se ut som ordning i lägenheten. Fått med mig lite nya prylar också hem.

Lacie 2tb (2000gb) hårddisk – Mer och mer filmmaterial samlas med tiden, nästan 100gb bara under denna resa.

GoPro Hero6 – Inne på min tredje nu, hoppas denna fungerar bättre. Rekommenderar inte att man införskaffar en själv just nu. Batteriproblem.

USWE prylar – En camelbak, massa vätskepåsar och tillbehör. Älskar färgen och glädjer mig att testa den. Detta är raceversionen jag får testa, så kanske blir någon tävling ändå i vinter? 😉

2 par One Way stavar – 2 olika längder och jag gillar verkligen deras handtag.

Så nu ska jag tvätta, sortera och handla. Såna tråkiga saker en ungkarl också behöver göra, det är inte alltid rolig tid men ack så värdefullt 🙂 Tvätta av bilen, käka lunch på Valbergsängen då jag inte orkar laga idag och små ärenden på byn. Vid 15-tiden ska jag möta upp för en inspelning till Skidtunneln. En korrigering på berättarrösten skall göras och förhoppningsvis hinna deadline imorgon lunch. Inte förhoppningsvis, givetvis menar jag 😉

I slutnot ska jag även nämna ett spännande möte inbokat hemma hos mig mer Mr.D kl 11 på Fredag. Återkoppling följer om det blir aktuellt med ett samarbete 😀

Stars never rest

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *