Hej & Hå!

IMAG0378(1)

 

Måste först börja med den fantastiska prestation damerna gjorde i skidskytte stafetten! GRYMT bra jobbat tjejer, extra kul när man arbetat med Linn Persson och Emma Nilsson, det här kommer bli så jäkla bra nästa år när vi drar igång en elitsatsning och skapar ett komplett team med 3 års plan.
Ser fram emot detta samarbete!

Dagen har spenderats med att följa skidsporten idag, återhämta sig och träna. Gårdagens ”teknikpass” blev 1,37+ h över kuperade slingan tillsammans med Rasmus och Adam. Så vart mest att mata på och tjata skit istället, men gôtt ändå att få  nästan 3h igår.
Körde folk inatt så dålig nattsömn, sliten idag men pallade mig ut på ett skiathlon pass när jag körde 45/45 med viktvästen.
Stakningen kändes hyfsat, det är tung bana att staka, det är  JSM/Intersport banan jag cirkulerat på. Skaten var bara en pain in the ass. Teknik hyfsat bra nu med västen, trögt före, kändes helt ok formmässigt men trött psykiskt. Sen visar ju klockan också på 73h återhämtning, så blev ett enklare pass nu och sen siktar på vila i 2 dagar.

Imorgon åker jag tillsammans med SK Bore Elit Team upp till Piteå och SM Veckan. Där kommer vi tillbringa 7 dagar med tävlingar, vi är komplett friskt gäng och riktigt taggade.

Sen är det bara hem och packa om, för då drar vi till Tyskland och König Ludwig Lauf. Typ 560 Mil på 2 veckor.
Ska bli intressant och summera milen jag gjort med arbete sen senare i Februari, skall antagligen upp igen till Falun och göra lite jobb också i Februari!

Busy great times!
Nu måste jag packa!

Höres

t

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *