Hat/Kärlek

IMAG0946

Igår: Det är precis som titeln tyder, otrolig hat/kärlek till denna backe och man fortsätter komma tillbaka. Blev backintervaller med aktiv tid 35 min här för att sedan gå till gymmet och cykla ur sig det värsta samt lite bål styrka. På kvällen sen var tanken jag skulle hunnit med ett simpass, men istället blev det fotboll och latjch borta i Bjälverud. Mycket kvavt ute, shit as… Men sprang så mycket jag fick chancen till och fick bra statistik på klockan efter. Helt OK, träningsdag.

Haaks2015
Sent igår kväll fick jag ett samtal från Rasmus där han undra om jag kunde ställa upp i krisen till teamet i brännbollsturneringen som går av stapeln varje år hemma i Högsäter. Tydligen en mycket stor tillställning och hemvändarhelg, Rasmus har dragit ihop ett superteam och jag måste därför träna på svingen, om jag inte minns fel hade ja en ruskig höger sving, så hoppas den håller i sig 😉 Hakks underhåller kvällen 😀

THE GREAT NEWS

.. Måste jag tyvärr vänta med, inget officiellt pressutskick så jag måste hålla tyst 🙁 Har dock en annan fin nyhet som snart kan presenteras.. Måste bara stuva in den i schemat och hoppas kunna släppa inom dagarna 1-2. Riktigt kul att arbeten trillar in för sommaren och hoppas verkligen att jag kan lösa det med Vildmark i Värmland.. Det måste helt enkelt bara bli så..

Vi hörs vänner!

T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *