Hangoverday

1

  • Heja Sara hepp hepp!

2

  • Heja Sara hepp hepp igen

3

  • Heja Sara hepp hepp igen igen

 

4

  • Heja Bob hepp hepp

5

  • Löpande coach

Ja som bilderna talar för, jag sprang mycket under den sista delen av banan och lyckades pricka hyfsat rätt. Kanske kunde varit lite snabbare på Bobs målgång, men var ju grejer ivägen 🙂 Att hinna med en stakspurt löpandes är ändå inte fyskam som coach, även om jag genade 😉


Sen en annan intressant grej jag la märke till när jag kollade ikapp helgens tävlingar:

6

  • Fann du ingen större flaska att hålla i?

7

  • Lite väl obvious kanske Sundby.

 

För 1 år sedan så forskade och studerade jag lite om Reklam i ett eget projekt, för T-W Media. Det är otroligt var reklam vi utsätts nu i vardagen och just nu satsas det på mängd. De kvittar om  ”Cillit bangreklamen är dubbad till tusen, budskapet går ut ändå. Produktplaceringar. # har ju ökat något enorm, den mest komiska jag läst löd typ såhär #örjansgrävochmaskineriåkerbergaAB. Hur många träff på den #? Men buskapet går ut. Finns mängder av exempel.

Tycker dock att någon måtta får det vell va. Här försöker ändå SVT dölja flaskan lite under intervjun, men sponsorerna blir smartare och smartare. Skidskyttarna måste ju te.x åka med sina glasögon, även om de inte används ska de sitta där. Allt är Fine, men jag tycker det börjar tendera till att påverka dels tittaren men i största hand den aktive. TV äger banan och förstör för servicemän där ute, de har jag tidigare skrivit om. Reklamen bara ökar och hur stoppar man den utvecklingen?

 


Idag  blir det överlevnad, tvätt och plock. Inte många knop men siktar på en bättre morgondag med träning och känna jag är på plussidan.

Punkt

 

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *