Häng med nu!

  • Morgon redigering med PE Custom.

Måndagen började med en rivstart, vaknade utvilad och pigg, kaffekokaren levererade riviga koppar och jag pratade med Turkish Airlines ang. batterier. Redigerade några idéer för filmen med Jaguaren, blir mycket klipp, effekter och snabba sekvenser. Filmen släpper vi nästa vecka, så ska slipa findetaljer på den ytterligare och sedan be er sätta på säkerhetsbältet, för det kommer gå undan i filmen 😉 Utmanande med ett stillastående objekt och få flyt i filmen, men tycker resultatet börjar ta sig och jag fått flytet jag ville förmedla. Mentala planen innan resulterar i en grym film 😀

Fick bekräftelse om morgondagens jobb också på telefon, läs ytterligare om det längre ned i inlägget..

  • Glada minnen från Sockertoppen tidigare i sommar.

Försökte nå två uppdragsgivare också på telefon utan lycka, blir återkoppling på den senare idag, Bryntesson fick jag dock kontakt med och kunde fila ytterligare på filmen som ska summera lägret 2018.

Pratade med Dennis Rådström också nere i Turkiet, läget var under kontroll och fokuserat. Bollade lite tankar och idéer inför rallyt. Ringde därefter min samåkning ifrån Torsby och vi kommer lämna här 07:30onsdag. Satte alla grejer på laddning, gick igenom all utrustning och först nu börjar inse att jag snart är i Turkiet. Grymt spännande och jag är taggad!

Intensiv förmiddag/lunch, men mycket gjort och nöjd över effektiviteten. Sen bar det iväg på nästkommande ärenden denna fagra dag.

  • Ute på ärenden och fakturering!

Hämtade Audin och kikade till Caddyn från helgens bravader. Stack sedan till kontoret för att printa lite papper och fakturor, sprang några ärenden på byn och hälsade på farmor innan träningen! Fulla spjäll, men so far so good idag 😀

  • Tungt, men OK pass.

Luddeyo, Luddeyea och Rasmus var på gymmet, så gick lite lättare med sällskap och skitsnack mellan de olika seten. Körde överkropp generellt och övningar för stabilitet i bålen. Kul att träffa på dem lite, Luddeyo som är världens snabbaste skidåkare var öppen för mina idéer med film och vi skulle återkoppla senare i löpet av hösten.

Hem och slänga på två rejäla biffar, plocka ordning på all kamerautrustning och även försöka packa lite smått idag. Packar väl bäst ändå imorgon närmare inpå, men skönt att ha starta. Blir väl säkert X antal minuter redigering också 🙂

  • Morgondagens uppdrag med Lina Korsgren!

I slutet av förra veckan ringde Kalle från Amer Sports, Sverige och kollade möjlighet med film. Efter lite planering i helgen, så ska vi mötas upp imorgon tisdag 11:30 och dra de sista detaljerna, för att sedan sätta igång och filma. Lina Korsgren vann Vasaloppet 2018, hon ska agera modell, ska intervjuas och vara med oss hela dagen. Tre filmer ska det bli utav det, så morgondagens eftermiddag kommer bli hektisk och roligt utmanande att skapa såpas många inom en kort tidsram.

Återkopplar sent på kvällen med summering från dagen, antagligen under min paus i packningskaoset 😉

Ciao bella!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *