Halå Solefteå!

  • Sollefteå från sin bästa sida fredag kväll.

Efter den 24h långa bilfärden, så hade jag 7 min marginal till mötet och vi satte igång direkt med planering. Efter det stack vi ut med drönaren och en till kamera, för att filma några sekvenser och vi var klara efter 22 någon gång. Ljuset var fantastiskt, så vi kunde verkligen inte bara missa den chansen och fångade några episka drönarbilder.

  • T-W ready för rock n’ roll.

Vi var vakna till 02:30 med planering och förberedelser, vaknade innan larmet vid 07:00 och bara sätta igång dagen. Jag pysslade runt med all min utrustning och var igång med filmandet vid 09:00.

En fyrhjuling var fixad till mig, skönt att få skjuts upp och hinna till målgång. 1800m mäter banan och rejäl stigning, så vi hade inget annat val helt enkelt. Bilderna  blev bra, ganska skakigt, men fick några riktigt snygga sekvenser och jag var nöjd efter omständigheterna. Hade bokat in en filmare till, som under natten avbokat och vi insåg att jag blir helt själv. Inte kul, men så är det ibland och bara gilla läget.

  • After-run i parken.

Efter tävlingen var det live musik, solen gassade och utsikten var episk. Kan inte bli så mycket bättre, härlig stämning och man kunde njuta lite innan prisutdelningen.

  • Lite av utsikten syns ändå 😉

  • Bankett with a veiw.

Efter tävling började jag föra direkt över material, redigera och få ihop filmen. Vid 19:00 kasta jag mig in i duschen och anslöt till banketten med gänget. God mat förtärdes, otrolig utsikt och många härliga konversationer delades. Därefter skjutsade jag ner några till stan som hade cruising på kvällen, medans jag åkte tillbaka och redigerade bilder för PECustom.

  • Jaguar XKS – Troligen världens bredaste.

Med bilderna klara, hämtade jag grabbarna på stan och hamna i säng kring 02-tiden. God sömn, mycket fin långfrukost och adjö till alla som lämnade för hemfärd. Jag fortsatte redigera filmen från tävlingen och hade ett bra flow. Se min FB för fler bilder eller @tom.william.media på Instagram.

Lite synd att missa solen idag, inte värst mycket ute och ville hålla uppe tempot på filmen, men så småningom började det kittla i benen igen…

  • Filmen från tävlingen!

Inga fler bilder ges från tävlingen, utan jag låter er avnjuta den klara filmen och  se våran fantastiska dag i Sollefteå.

Nu ska jag ut och träna!

T-W

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *