Hackande Vardag

  • Inga svar idag heller..

Mja den som är slipad kan se var jag är på bilden, besök på vårdcentralen än en gång för kontroll av åderbråck som krånglar på vaden. Men strunt samma. Förmiddagen har varit kantad av vårdcentralen, mejlande, lite arbetande och några samtal för att checka av lite grejer. Håller dagarna lite kontrollerat kaos för att senare kunna slappna av när man checkat av allt.

Så min förmiddag hackade sig fram, fick väl hyfsat mycket gjort och kunde även få till lite bokföring/fakturering. Men får inget bra flyt, eller får jag det? Jag vet ej..

  • La raggen med Farmor.

Farmor hade väntat mig under dagen och jag kom upp tidigare än planerat. La varvet, tog en glass och vi njöt av värmen tillsammans. Lugn och fin runda, skönt för mig att koppla av all stress och uppdatera farmor med min senaste äventyrsresa uppe i Övik. Väl hemma beställde jag lite grejer, några saker som gått sönder i Övik, prylar till ljudet och en ny rakapparat som hade vikt in årorna. Alltid roligt med nya grejer och något jag ser fram emot.

Nästa utmaning, ska ut och cykla nu, fortsätter blogginlägget efter jag kommit hem och publicerar då. Samtliga pass i princip under Juli har jag kört på sportdryck. För att vänja magen helt enkelt och inte ge den en chock kommande helg. Utmaningen med det är väl att hålla ner tempot, man blir ju lite snabbare och mer taggad, måste tvinga mig till låg puls och hålla igen. Imorgon Onsdag blir det ett intervallpass för att väcka upp kroppen lite, sista riktiga avstämningen för formen.. Nu Petr Sagan.

  • Rensar tankar på hojen!

Mja en runda på 40 min fick jag ihop, var riktigt kul att cykla och körde väl lite väl hårt ibland. Men var kul med energi, fina förutsättningarna och känslan i kroppen. Dock så måste jag ladda på mer mentalt, vill få lite privata bestyr bakom mig och kunna lägga 100% fokus på tävlingen.  Fokus och inställningen till tävlingen är den ska va, måste bara få den ”privata sektorn” under kontroll. Så less talkin, more doin” 😉

  •  Även gjort en kort highlight med några av mina personliga favoritklipp samt bonusmaterial, enjoy!

Nu ska jag hoppa i duschen, vänta in min middagsdate Adam och låter sedan kvällen bestämma utfallet. Tänkte köra lite nattarbete iallafall med Lager 157 inför kommande avsnitt, fokus Britta!

Kämpa på!

T-W

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *