Grekland Day 6

 • Good morning as another regular day comes!

 • GOOOD MOOOORNING!

Ingen normal dag idag inte, tuffa intervaller stod på schemat och den placerat vackert uppe i bergen. Lånade Hermanssons rymgglasögon en sväng och sedan var det bara att sätta igång rejset!

 • Prolog som start på rejset.

Vi tejpade och konade upp en bana efter lite diskuterande, grabbarna värmde upp genom att åka upp och sedan släppte vi iväg dom för att sätta en bra tid på prologen! Efter resultatet teamade vi upp dem 2 & 2 för att sedan köra teamsprint.

 • Skaplig utsikt på dagens race!

 • Grådassiga bilder hämtade direkt från filmen!

Idag la jag mer fokus på film och ska klippa ihop en kort actionfylld summering från passet. Köttade på med sonykameran och flög drönare kors & tvärs för bästa möjliga sekvenser. Började bli ruskigt varmt också, vinden var obefintlig och solen gassade!

 • Kossorna går fritt och inte värst blyga!

 • Vi anmälde oss till en seglartävling.

Efter en god lunch, anmälde vi oss till en seglingstävling och vi var totalt 4st i vår båt. Anton som var mest taggad, hade väl seglat en gång som liten, annars var vi jäkligt nybörjare på det hela och hyfsat ödmjuka inför tävlingen.  😀

 • Vi fick väl börja med att paddla ut oss från stranden.

 • Tog oss ingenstans..

Vi började kika runt så småningom för att se hur alla andra gjorde och därmed kopiera deras arbete. Till slut fick vi fart i grejerna och kunde ta oss mot startlinjen. Vi rattade upp båten perfekt inför start(trodde vi) och var redo inför nedräkningen. Vi stod längst fram, men så fort startskottet gick och vi tänkt släppa krafterna lös, stod vi helt stilla. Vi krocka istället med startbåten och kom iväg sist 😀

 • Så småningom fick vi fart på grejerna!

Gick väl sådär eller bättre än förväntat, beror på hur man ser det.. Ganska lite vind idag och utmanande att känna hur vinden gick ute till havs. Vi fick till det en gång iallafall riktigt bra och kom upp i fin hastighet, gjorde en skarp kurva runt bojen och jäklarnas va det lutade 😀 Lite väl skarp och seglet på fel sida kanske, vem vet 😀 Fränt var det iallafall!

 • Mästarna blev besegrade trots allt.

Vi skulle köra 3 varv och snabbaste tid vinner. Vi gjorde vårt bästa, ok? Men vi lämnade banan sist och hade stora problem att ta oss tillbaka till stranden 😀 Aja, vi hade kul iallafall och många skratt delades.

Tillbaka efter seglingen chillade vi en sväng, jag skrev det här inlägget och skall snart byta om för lite gym-time.
Ikväll väntar det middag på stan och pysslande på datorn.

Får se vad vi hittar på imorgon, dagarna springer förbi och det är tänkt bli en vilodag imorgon. Jag klurade på om jag ska låna ett par rullskidor och försöka harva ut en sväng. Time-tells!

Adios amigos!

T-W

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *